Sitespor Tekirdağspor’a direnemedi 0-4

Süper Amatör Lig’de inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Sitespor hafta sonunda deplasmanda güçlü Tekirdağspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen ikinci devrenin

10.01.2012 19:44:00 0
Sitespor Tekirdağspor’a direnemedi  0-4
Namık Kemal Stadında Pazar günü saat 13.00’da başlayan karşılaşma olumsuz hava koşullarında oynandı. Oynanan karşılaşmada etkili atakların yaşanması, taraftarların izledikleri maçtan zevk almasını sağladı. Her iki takımda ilk yarıda kontra ataklarla etkili olmak istese de meşin yuvarlak dakika 38’e kadar ağlarla buluşmadı. Soğuk havada oynanmasına rağmen yüksek tempolu bir oyunun görülmesi futbolun güzelliklerini ortaya koyuyordu. İlk yarının bitimine on dakika kala Çerkezköy Sitespor’un golle burun buruna geldiği dakikalarda konuk ekip Çerkezköy Sitespor aradığı golü bulamadı.
 
TEKİRDAĞSPOR ÖNE GEÇTİ
Seyir zevki yüksek geçen maçta dakikalar 38’i gösterdiğinde karambolde kalan topu iyi takip eden Barış Pınar takımı Tekirdağspor’u kendi sahasında 1-0 öne geçirdi. Sağ kanattan açılan ortada Çerkezköy Sitespor defansı topu uzaklaştırmak isterken yaptıkları hata sonucu top ceza sahası sol çaprazda bekleyen Barış’ın bir iki metre yakınında kaldı. Topa etkili bir vuruş yaparak kalecinin uzanamayacağı köşeden golü kaydeden Barış takımını 1-0 öne geçirdi. Gol sonrası tedirgin dakikalara giren Çerkezköy Sitespor oyuna konsantre olma çabasındaydı.
 
İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI
Oyundan kopan Çerkezköy Sitespor defansı kalesinde tehlikeli ataklar görmeye devam etti. İlk yarının son dakikalarına doğru Tekirdağspor’un etkili bir ataklarını kesean Sitespor kalan dakikalarda beraberlik golü aradı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre ev sahibi ekibin 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
 
FARK İKİYE ÇIKTI
İkinci yarı ev sahibi ekip Tekirdağspor’un santrasıyla başladı. Santra ardından kendi yarı alanında top çevirerek ikinci yarıya konsantre olmak isteyen Tekirdağspor, Sitespor’dan beklemedikleri bir pres görerek topa sahip olmakta zorlandı. İkinci yarıya istekli bir oyunla başlayan  Sitespor ikinci yarının ilk dakikasında ortaya koydukları futbolla bunu gösterdi. Rakip kalede ataklarını sürdüren Tekirdağspor etkili hücumla çıktı.  Dakikalar 47’i gösterdiğinde Tekirdağspor’un kontra atağında topla buluşan Barış Demircan rakibini geçerek Çerkezköy Sitespor ceza sahasına girdi. Arkasından takip eden Sitespor defansından Kaan topa müdahale etmek isterken rakibine arkadan müdahalesi hakemin gözünden kaçmadı. Pozisyonun ardından penaltı noktasını gösteren hakeme itiraz eden Çerkezköy Sitespor’un itirazları sonucu değiştirmedi ve Kaan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Penaltıyı kullanmak için topun başına geçen Barış güzel bir vuruşla kaleci ve topu farklı köşelere gönderdi ve takımını 2-0 öne geçirdi.
 
SİTESPOR OYUN DİSİPLİNİNDEN KOPTU
Karşılaşmada 10 kişi kalan Sitespor oyun disiplininden tamamen koptu. Tekirdağspor iki farkla öne geçmenin ve rakibinin 10 kişi kalmasını fırsat bilerek rahat bir oyun ortaya koyuyordu. Tekirdağspor’un etkili atakları Sitespor defansını ve kalecisini zorladı. Dakikalar 60’ı gösterdiğinde Tekirdağspor yine etkili bir atakla konuk ekibin ceza sahasına girdi. Golle burun burunayken sert bir müdahaleyle düşürülen Barış takımına bir penaltı daha kazandırdı. Penaltı vuruşu için yine topun başına geçen Barış harika bir penaltı vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Takımının üçüncü kendisinin ikinci golünü kaydeden Barış golün sevincini teknik heyet ile paylaştı.
 
SİTESPOR PUANSIZ AYRILDI
Oyun konsantrasyonu bozulan Sitespor atak geliştirmede zorlandı. Rakip kalede fark mücadelesi veren güçlü Tekirdağspor geliştirdiği ataklarda istediği gol ve golleri bulamadı. Sitespor ise kalan dakikalarda en az bir gol için mücadele verdi. Karşılaşmanın 89.dakikasında fark dörde çıktı.. Sol kanattan gelişen Tekirdağspor atağında içeriye açılan ortayı iyi takip eden günün başarılı ismi Barış mükemmel bir vuruşla takımını 4-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın ikinci devresinde oyuna dahil olduktan sonra üç gol atan Barış taraftarlardan büyük alkış aldı.Bu golden sonra maçın hakemi 2 dakika oynanmayan süre olarak gösterdi. Uzatma dakikalarında da gol sesi çıkmayınca Tekirdağspor karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı. 
 
 
 
 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10