Öğrencilere Akıntürk konseri

Kapaklı Belediyesi Sosyal etkinlik kapsamında Kapaklı İlköğretim Okulu öğrencilerine, Beyaz Saray Düğün Salonu’nda konser düzenledi. Konserde Gümüşhaneli sanatçı Akın Akıntürk seslendirdiğ

Çerkezköy 10.01.2012 19:48:00 0
Öğrencilere Akıntürk konseri
Beyaz Saray Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen konserde Kapaklı Belediyesi Başkan Yardımcısı İrfan Demir de öğrencileri yalnız bırakmadı. Konsere ‘Türkiye Biziz’ şarkısıyla başlayan Gümüşhane’li sanatçı Akın Akıntürk, minik öğrencileri şarkılarıyla coşturdu. Salonu dolduran Kapaklı İlköğretim Okulu öğrencileri konserde gönüllerince eğlendi.
 
SİNEVİZYON KONSERİ
Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün ilköğretim öğrencilerine yönelik eğitici ve eğlendirici faaliyetleri kapsamında Gümüşhaneli sanatçı Akın Akıntürk’ün hazırlayıp sunduğu “Dünyaya Yön Veren 40 Büyük İnsan ve Olayı” sinevizyon konseri Beyaz Saray Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Konserde eğitici bilgilerin yanı sıra bol müzik ve esprilerle öğrenciler hoş vakit geçirirken, aynı zamanda da bilgilendirildi. Sanatçı Akın Akıntürk yapılan çalışmanın amacına ulaştığını söyledi.
 
HEM EĞLENDİLER HEM ÖĞRENDİLER
Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Demir, Belediye olarak fırsat buldukça bu tür kültürel faaliyetleri yapmaya devam edeceklerini belirterek “Geleceğimizin büyükleri olacak olan öğrencilerimizi eğlendirirken öğretmek için bu çalışmayı gerçekleştirdik. Kapaklı İlköğretim Okulu’nda okuyan bütün öğrencilere ücretsiz olmak üzere bu sunumu yaptık. Umarım öğrencilerimiz hem eğlenmiş hem de öğrenmiş olmuşlardır” dedi.

Çerkezköy Haber / Sedat KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10