AK Parti’den ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ ziyareti

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret eden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Aleattin Demirbağ, Genel Kurmay eski Başkanı İlker Başbuğ’un tutuklanması ile ilgili gÃ

Çerkezköy 10.01.2012 19:52:00 0
AK Parti’den ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ ziyareti
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ve partililer de Çerkezköy Haber gazetesi’ni ziyaret etti.
 
GÖNÜL İSTER Kİ KİMSE TUTUKLANMASIN
Başta Çerkezköy’deki basın mensupları olmak üzere tüm basın mensuplarının Çalışan gazeteciler Günü’nü kutlayan Demirbağ, Türkiye gündemine ilişkin de değerlendirme yaptı. Genel Kurmay eski Başkanı İlker Başbuğ’un tutuklanması ile ilgili görüşlerini paylaşan Demirbağ “Gönül ister ki kimse tutuklanmasın. Hatta kimsenin karakola yolu düşmesin. Fakat ortada çok ciddi bir iddia var. Kanun, sokaktaki vatandaş için neyse siyasi ve askeri idare için de aynı olmalıdır” dedi.
 
KONGRE HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR
Yaklaşan kongre için de hazırlıkların devam ettiğini belirten Demirbağ, hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiğini ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ya da en az bir bakanın kongreye katılmasını beklediklerini ifade etti.
 

Çerkezköy Haber / Ahmet KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10