Sitespor’un gençleri Büyükyoncalıspor’a patladı 6-0

Tekirdağ U-17 Ligi C Grubu’nda orta sıralarda mücadele eden Sitespor U-17 Futbol Takımı hafta içinde deplasmanda Büyükyoncalıspor U-17 Futbol Takımına konuk oldu. Rakibi karşısında her iki devrede de etkili bi

12.01.2012 18:47:00 0
Sitespor’un gençleri Büyükyoncalıspor’a patladı 6-0
U-17 Ligi C Grubu yedinci hafta karşılaşmasında Sitespor U-17 Futbol Takımı Büyükyoncalıspor U-17 Futbol Takımını deplasmanda mağlup ederek üç puanı hanesine yazdırdı. 
 
MAÇ SARAY’DA OYNANDI
Büyükyoncalıspor U-17 Futbol Takımı ile Sitespor U-17 Futbol Takımı Salı günü saat 14.30’da karşı karşıya geldi. Saray Sahası’nda oynanan karşılaşmaya Büyükyoncalıspor kalede Mahmut, defansta Nurullah, Hakan, Ertuğrul, Fırat, orta sahada Halil, Abdullah, Semih, Oğuz, İbrahim forvette ise Batuhan 11’i ile başladı. Konuk ekip Sitespor U-17 Futbol Takımı ise karşılaşmaya 1-Erdem Şafak 2-Özden Vardar 3-Serdar Üçüncü 4-Batuhan Özman 5-Emre Şensöz 6-Şükrü Çöp 7-Şahin Mutlu 8-Abdülsamet Özaydın 9-Fırat Namlı 10-Burak Namlı 11-Zafer Öztürk kadrosu ile çıktı.
 
SİTESPOR ÖNE GEÇTİ
Başlama vuruşunun ardından zeminin bozuk olmasından dolayı vasat başlayan maç,
Sitespor U-17 Futbol Takımının atakları ile devam etti. Rakip kalede etkili hücumlar geliştiren konuk ekip Sitespor U-17 Futbol Takımı karşılaşmanın 7.dakikasında Şükrü’nün ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan konuk ekip kalan dakikalarda fark mücadelesi verirken, ev sahibi ekip ise kalan dakikalarda beraberlik mücadelesi verdi.
 
SİTESPOR RAHAT MÜCADELE OYNADI
Rakibi karşısında etkili oyununu sürdüren ve kanatlardan hızlı gelen Sitespor U-17 Futbol Takımı 14.dakikada Uğur’un golü ile farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası dışında topla buluşan Uğur rakibini oyundan düşürdükten sonra düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı. Uğur’un attığı gol ile 2-0 öne geçen Sitespor U-17 Futbol Takımı aradaki farkı üçe çıkarmak için büyük bir mücadele örneği sergiledi. Büyükyoncalıspor U-17 Futbol Takımı ise kontra ataklarla farkı indirmeye çalıştı. Ancak başarılı olamadı. Üçüncü gol için yüklenen Sitespor U-17 Futbol Takımı Büyükyoncalıspor U-17 Futbol Takımı defansını geçmekte zorlanmadı.
 
İLK DEVREDEN BEŞ GOL ÇIKTI
Büyükyoncalıspor U-17 Futbol Takımı karşılaşmada istediği gol ve golleri bulmada oldukça zor anlar yaşadı. Üçüncü gol için iyice yüklenen Sitespor Emre ile üçüncü golü buldu.Arka arkaya gelen gollerle birlikte oyun disiplininden kopan rakibi karşısında ataklarını sürdüren konuk ekip Uğur ile geliştirdiği organize atakta farkı dörde çıkardı. Dört farklı üstünlüğü yakalayan Sitespor U-17 Futbol Takımı karşılaşmada skor olarak rahatladı. İlk devrenin son dakikalarına doğru Sitespor U-17 Futbol Takımı beşinci gol için rakip kaleye yüklendi. Sağ kanattan gelişen atakta Burak ile bir gol daha bulan Sitespor U-17 Futbol Takımı karşılaşmanın ilk devresini 5-0 önde tamamladı.
 
BÜYÜKYONCALISPOR İSTEDİĞİNİ GERÇEKLEŞTİREMEDİ
Karşılaşmanın ikinci yarısında Sitespor U-17 Futbol Takımı ilk devrede olduğu gibi atak futbolunu sürdürdü. Büyükyoncalıspor U-17 Futbol Takımı atak bulmakta zorlandı.
Sitespor U-17 Futbol Takımı ise oyunu istediği gibi yönlendirmeye başladı. Oyunun tamamen kontrolünü üzerine alan Sitespor U-17 Futbol Takımı rakibine pozisyon fırsatı tanımadı.Büyükyoncalıspor U-17 Futbol Takımı aradaki farkı indirmek için yaptığı ataklardan faydalanamadı. Sitespor U-17 Futbol Takımı skor üstünlüğünü de arkasına alarak geliştirdiği ataklarda aradığı altıncı gole çok yaklaştı. Bir türlü defans güvenliğini sağlayamayan Büyükyoncalıspor U-17 Futbol Takımı sık sık defans hataları yapmaya başladı.
 
GOLLER İKİNCİ DEVREDE DE DEVAM ETTİ
Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarına doğru Sitespor U-17 Futbol Takımı beşinci golüne Şafakcan’ın ayağından kazandığı gol ile ulaştı.
Şafakcan ara pasında ceza alanında hareketlendi. düzgün vuruş ile topu filelere gönderdi. Şafakcan’ın kaydettiği gol ile birlikte Sitespor U-17 Futbol Takımı karşılaşmada altı farklı skoru yakaladı.  Aradaki farkı daha da açmak isteyen Sitespor U-17 Futbol Takımı sağlı sollu ataklarla rakip yer alana oyunu tamamen yıktı. Büyükyoncalıspor U-17 Futbol Takımı kendi yarı alanından çıkmakta zorlandı. Bunu iyi değerlendiren Sitespor U-17 Futbol Takımı geliştirdiği organize ataklarla yedinci gol için yüklenmeye başladı.
 
9 PUANA YÜKSELDİ

Müsabakanın ilerleyen dakikalarına doğru Büyükyoncalıspor U-17 Futbol Takımı oyun disiplininden tamamen koptu. Oyunu Sitespor U-17 Futbol Takımı istediği gibi yönlendirmeye çalıştı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Sitespor U-17 Futbol Takımının 6-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Sitespor U-17 Futbol Takımı puanını 9’a yükseltirken, Büyükyoncalıspor U-17 Futbol Takımı ise 4 puanda kaldı.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10