Kapaklıspor haftayı maç yapmadan tamamlayacak

1.Amatör Küme B Grubu’nda bulunan Kapaklıspor haftayı bay olarak tamamlayacak. Temsilcimiz en son 14.hafta karşılaşmasında Şalgamlı Belediyespor’u konuk etmiş, hava muhalefetinden ötürü karşılaşma

14.01.2012 01:00:00 0
Kapaklıspor haftayı maç yapmadan tamamlayacak
1.Amatör Küme B Grubu’na iyi bir başlangıç yapmasına rağmen ilerleyen haftalarda kötü sonuçlar elde eden Kapaklıspor 15.haftayı maç yapmadan geçecek.
 
KIZILPINAR BELEDİYSPOR’A MAĞLUP OLDU
Ligin ilk devresini 17 puanla tamamlayan Kapaklıspor ikinci devrenin ilk karşılaşmasında evinde Kızılpınar Belediyespor’u konuk etti. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen arzuladığı golü bulamayan Kapaklıspor rakibinin ilk devrenin son dakikalarında ki golüne engel olamadı. Rakibi karşısında ikinci devre beraberlik için yüklenen Kapaklıspor istediğini elde edemedi. Son dakikalarda bir gol daha bulan konuk ekip Kızılpınar Belediyespor karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.
 
AHIMEHMETSPOR’U MAĞLUP ETTİ
Ligin 11.haftasında Büyükyoncalıspor karşılaşması ertelenen Kapaklıspor 12.hafta evinde Ahımehmetspor’u konuk etti. Rakibi karşısında atak bir oyun ortaya koyan temsilcimiz arzuladığı gole ikinci devre ulaştı. Öne geçtikten sonra disiplinden kopmayan Kapaklıspor rakibine pozisyon bulma fırsatı vermedi. Karşılaşmadan galibiyet ile ayrılan Kapaklıspor uzun süredir üç puan hasretini de söndürdü. Bir sonraki hafta ligin alt sıralarında bulanan Vakıflar Güvenspor’a konuk olan Kapaklıspor rakibi karşısında öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayarak karşılaşmadan beraberlikle ayrılmıştı.
 
21 PUAN TOPLADI

Kapaklıspor son hafta karşılaşmasında ise evinde konuk edeceği Şalgamlı Belediyespor karşılaşması hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Kapaklıspor ligde oynadığı 11 karşılaşmada 21 puan toplayarak 1.Amatör Küme B Grubu’nda üçüncü sırada bulunuyor.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10