Trexta Fevzipaşaspor üç puan istiyor

1.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden temsilcilerimizden Trexta Fevzipaşaspor ligin on beşinci hafta karşılaşmasında Şalgamlı Belediyespor deplasmanına çıkacak. Çerkez Müsellim Sahası’nda yarÄ

14.01.2012 01:03:00 0
Trexta Fevzipaşaspor üç puan istiyor
Trexta Fevzipaşaspor ligin ilk devresinde evinde 3-0 mağlup ettiği Şalgamlı Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.
 
ULAŞ’A FARKLI MAĞLUP OLDU.
Lig’e Süper Amatör Lig hedefi ile başlayan Trexta Fevzipaşaspor ilk devreyi 16 puanla tamamlayarak ikinci devreye umutlu girmişti. Ligin ikinci devresinin  ilk haftasında evinde Ulaş Belediyespor’u konuk eden Trexta Fevzipaşaspor rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyamadı. Üst üste gelen gollere engel olamayan Trexta Fevzipaşaspor karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrılmıştı.
 
BİR PUAN İLE KAPATTI
Bir sonraki hafta deplasmanda Kızılpınar Belediyespor’a konuk olan Trexta Fevzipaşaspor rakibi karşısında iki farklı öne geçti. Üstünlüğünü koruyamayan Trexta Fevzipaşaspor rakibinin üst üste gelen golleri ile oyun disiplininden koptu. İlk dakikalardaki ataklarını kalan dakikalarda sergileyemeyen Trexta Fevzipaşaspor karşılaşmadan 7-3’lük mağlubiyet ile ayrılmıştı. Bir sonraki hafta Büyükyoncalıspor ile karşı karşıya gelen Trexta Fevzipaşaspor rakibi karşısında bulduğu golle öne geçti. Kalan dakikalarda ikinci golü bulamayan Trexta Fevzipaşaspor rakibinin son dakikalarında gelen golüne engel olamayarak karşılaşmadan beraberlik ile ayrılmıştı.
 
İKİNCİ DEVRE BİR PUAN TOPLADI
Trexta Fevzipaşaspor Ligin 13.hafta karşılaşmasında deplasmanda Ahımehmetspor’a konuk oldu. Üst sıralara yükselmek adına büyük önem taşıyan karşılaşmada iki farklı üstünlük yakalayan Trexta Fevzipaşaspor rakibinin kalan dakikalarda gelen gollerine engel olamayarak karşılaşmadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Trexta Fevzipaşaspor son hafta karşılaşmasında ise ligin alt sıralarında bulunan Vakıflar Güvenspor’u konuk etti. Zayıf rakibi karşısında varlık gösteremeyen Trexta Fevzipaşaspor karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrılarak kötü gidişine dur diyemedi.
 
MAÇ SAAT 13.00’DE BAŞLAYACAK
Şalgamlı Belediyespor ile Trexta Fevzipaşaspor ligin on beşinci hafta karşılaşmasında Çerkez Müsellim Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.
ligin ilk hafta karşılaşmasında deplasmanda Ulaş Belediyespor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maçın başında öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan Trexta Fevzipaşaspor Ulaş Belediyespor’un arka arkaya gelen gollerine engel olamadı. Son dakikalarda rakip kalede ataklarını sürdüren Trexta Fevzipaşaspor bulduğu golle farkı bire indir. Son dakikalarda Trexta Fevzipaşaspor’un beraberlik golü için geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca Ulaş Belediyeyspor karşılaşmadan 3-2 galip ayrılmış oldu.
 
KIZILPINAR BELEDİYESPOR’U MAĞLUP ETTİ
Lig’in ilk haftasını mağlubiyet ile tamamlayan Trexta Fevzipaşaspor ikinci hafta kendi evinde Kızılpınar Belediyespor’u konuk etti. Her iki takımında galibiyet parolası ile çıktığı karşılaşmada Trexta Fevzipaşaspor daha etkili bir oyun sergiledi. Karşılaşmanın ikinci devresinde bulduğu golle öne geçen Trexta Fevzipaşaspor son dakikalarda kontrollü bir oyun sergilerken, Kızılpınar Belediyespor ise beraberlik golü aradı. Karşılaşmadan 1-0 galip ayrılan Trexta Fevzipaşaspor ligdeki ilk galibiyetini almış oldu.
 
ÜÇ PUAN ALDI
Büyükyoncalıspor ise ligin ilk hafta karşılaşmasında kendi evinde Şalgamlı Belediyespor’u konuk etti. Kendi sahasında taraftarının desteği ile maça etkili başlayan Büyükyoncalıspor ilk devrede bulduğu golle rahatladı. Rakibine pozisyon vermeyen Büyükyoncalıspor ilerleyen dakikalarda bulduğu ikinci golle kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi. Maç boyunca rahat bir oyun ortaya koyan Büyükyoncalıspor karşılaşmadan 2-0 galip ayrılarak lige galibiyet ile başlamış oldu.
 
BİR PUANLA AYRILDI
İkinci hafta deplasmanda Kapaklıspor’a konuk olan Büyükyoncalıspor karşılaşmanın ilk devresinde kontrollü bir oyun sergiledi. Ev sahibi Kapaklıspor ilk devrenin ilerleyen dakikalarında bulduğu golle öne geçti. Gelen golün şokunu üzerinden çabuk atan Büyükyoncalıspor ilk devre bitmeden beraberlik golünü buldu. Karşılaşmanın ikinci devresinde her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmadı ve karşılaşmada 1-1’lik eşitlik ile tamamlandı.
 
TAKIMIMA GÜVENİYORUM
Hafta içinde yaptığı antrenmanlarla Büyükyoncalıspor maçına hazırlandıklarını belirten Trexta Fevzipaşaspor Teknik Direktörü Orhan Demir” Hafta sonunda zorlu bir karşılaşmaya çıkıyoruz. Geçen hafta Kızılpınar Belediyespor karşısında elde ettiğimiz galibiyetle ilk hafta ki Ulaş Belediyespor yenilgisini unutturduk. Takımımızda eksik veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Ligdeki ikinci galibiyetimizi Büyükyoncalıspor karşısında almak istiyoruz. Ben takımıma güveniyorum” dedi.

.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10