Veliköyspor lideri ağırlıyor

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Veliköyspor yarın karşı karşıya geleceği lider Velimeşe Belediyespor karşısında galibiyet arayacak. Veliköyspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı, Velimeşe Belediyespor ka

14.01.2012 01:05:00 0
Veliköyspor lideri ağırlıyor
Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Veliköyspor ligin dokuzuncu hafta karşılaşmasında lider Velimeşe Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.
 
ÇORLU SANAYİSPOR İLE YENİŞEMEDİ
Ligde üst sıraları hedefleyen temsilcimiz Veliköyspor bir önceki hafta deplasmanda zorlu Çorlu Sanayispor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koymasına rağmen ileri uçta yakaladığı fırsatları değerlendiremeyen Veliköspor arzuladığı gole kavuşamamıştı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma da başladığı gibi sona ermişti.Veliköyspor ligde oynadığı sekiz karşılaşmada 14 puan toplayarak dördüncü sırada bulunuyor.
 
HAFTAYA LİDER GİRDİ
 Ligde şampiyonluk hesapları yapan Velimeşe Belediyespor ise bir önceki hafta evinde Marmaracıkspor’u konuk etti. Zayıf rakibi karşısında bir türlü organize olamayan lider Velimeşe Belediyespor ayağına gelen fırsatı değerlendiremedi. Katı savunma yapan rakibi karşısında gol bulamayan Velimeşe Belediyespor karşılaşmadan beraberlikle ayrılmıştı. Velimeşe Belediyespor ligde sekiz karşılaşmada 20 puan toplayarak lider durumda bulunuyor.
 
 MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR
Marmaracıkspor maçı hazırlıklarına Salı günü kendi tesislerinde yaptığı antrenman ile başlayan Veliköyspor hafta boyunca hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanlarda futbolcuların hırsı ise teknik heyetin yüzünü güldürdü. Cuma günü yaptığı son antrenmanla lider Velimeşe Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamlayan Veliköspor maç saatini beklemeye başladı.
 
’GALİBİYET MÜCADELESİ VERECEĞİZ’’
Veliköyspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı, rakipleri karşısında galibiyet mücadelesi vereceklerini ifade ederek ‘’hafta boyunca bu maça hazırlandık. Tek hedefimiz galibiyet. Taraftarımızın da desteği ile birlikte karşılaşmadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum’’ dedi.
 
HEDEF ÜÇ PUAN
Velimeşe Belediyespor’un gücünü bildiklerini belirten Sarı:” Ligde oynadığımız karşılaşmalarda çok basit puan kayıpları yaşadık. Bu hafta lider durumda bulunan rakibimizden üç puan çıkarmayı hedefliyoruz. Sakat olan oyuncularımızın iyileşmesi bizleri sevindirdi. Yarın her iki takım için de iyi bir karşılaşma olmasını temenni ediyorum” dedi.
 
13.00’DE OYNANACAK

Veliköyspor ile Velimeşe Belediyespor arasında yarın saat 13.00’de Veliköy Sahası’nda oynanacak olan karşılaşmayı M.Ali Akkor, Gökay Çevik ve Levent Vartemel hakem üçlüsü yönetecek.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10