Sitespor ilk devrenin kapanışını Çorluspor ile yapacak

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Sitespor cezası nedeniyle 13.Kasım Sahası’nda Çorluspor’u konuk edecek. Bir önceki hafta deplasmanda güçlü Tekirdağspor’a 4-0 mağlup olan Sitespor Çorluspor karşÄ

14.01.2012 01:06:00 0
Sitespor ilk devrenin kapanışını Çorluspor ile yapacak
Sitespor ligin sekizinci hafta karşılaşmasında Çorluspor karşısında üç puan mücadelesi verecek.
 
HAFTAYI PUANSIZ KAPATTI
Süper Amatör Ligde inişli çıkışlı bir performans sergileyen Sitespor sekizinci hafta karşılaşmasında cezası nedeniyle Çorluspor ile tarafsız sahada kapışacak. Bir önceki hafta Tekirdağspor karşısında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen bir kişi eksik kalan Sitespor rakibinin arka arkaya gelen gollerine engel olamayarak karşılaşmadan 4-0 mağlup ayrılmış haftayı puansız olarak kapatmıştı. Sitespor ligde oynadığı karşılaşmalarda iki galibiyet bir beraberlik toplayarak yedi puanda bulunuyor.
 
BEŞİNCİ SIRADA BULUNUYOR.
Sitespor’un rakibi Çorluspor ise bir önceki hafta Tekirdağ Anadolu Lisesispor’u konuk etti.
Zayıf rakibi karşısında maça istekli başlayan ev sahibi ekip Çorluspor bulduğu golle rahatladı. Oyunu rakip kaleye yıkan Çorluspor ikinci devrede de bulduğu gollerle karşılaşmadan 3-1’lik galibiyet çıkarmıştı. Çorluspor ligde oynadığı sekiz karşılaşmadan 10 puan toplayarak beşinci sırada bulunuyor.
 
“YENİLGİYİ UNUTTURMAK İSTİYORUZ”
Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Çorluspor karşısında önemli bir maça çıkacaklarını belirterek” Ligde iyi bir oyun ortaya koymamıza rağmen şansız yenilgiler alıyoruz. Geçen hafta Tekirdağspor karşısında iyi bir oyun ortaya koymamıza rağmen eksik kalarak farklı mağlubiyet aldık. Cezamız nedeniyle bu hafta tarafsız sahada Çorluspor ile karşı karşıya geleceğiz. Çorluspor’u mağlup ederek taraftarımıza yenilgiyi unutturmak istiyoruz. Dostluk ve centilmenlik içerisinde geçecek bir karşılaşma olmasını diliyorum’’ dedi.
 
MAÇ MALKARA’DA OYNANACAK
Sitespor ile Çorluspor ligin dokuzuncu hafta karşılaşmasında Malkara 14 Kasım Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Yarın oynanacak karşılaşma saat 14.30’da başlayacak. Bu zorlu karşılaşmayı ise Okan Dereli, Zafer Demirel ve Taşkın Çoklu hakem üçlüsü yönetecek.
 
3 KARŞILAŞMA VAR

Temsilcilerimizin karşılaşmaları dışında ligde üç karşılaşma daha oynanacak. Ligde ikinci sırada bulunan Tekirdağspor deplasmanda Marmaracıkspor’a konuk olacak. Pazar günü saat 12.00’de başlayacak olan karşılaşma ise Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda oynanacak. Tekirdağspor’u takibini sürdüren Çorlu Sanayispor ise Şarköyspor’a konuk olacak. Malkara 14 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma 13.00’de başlayacak. Ligin alt sıralarını ilgilendiren son karşılaşmada ise Tekirdağ Anadolu Lisesispor ile Malkaraspor üç puan mücadelesi verecek 13 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma saat 12.00’de başlayacak.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10