Akay’dan Bilim Kültür ve Sanat Atölyeleri kurslarına ziyaret

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen ve 750 kursiyerin eğitim gördüğü Bilim, Kültür ve Sanat Atölyeleri kurslarını ziyaret etti.

Bölgede Gündem 17.07.2023 14:35:00 0
Akay’dan Bilim Kültür ve Sanat Atölyeleri kurslarına ziyaret

 

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından çocukların yaz tatillerini dolu dolu geçirebilmeleri amacıyla bu yıl 11 farklı branşta açılan Bilim, Kültür & Sanat Atölyeleri kursları devam ediyor.

 

750’YE YAKIN KURSİYER KATILDI 

 

Bilim, Kültür ve Sanat Atölyeleri kurslarının bu yıl da yoğun bir katılımla devam ettiğini kaydeden yetkililer, “750’ye yakın kursiyerin katıldığı kurslarımızda eğitimler Çerkezköy Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi, Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi, Kızılpınar Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi, Veliköy Mahalle Evi ve Bağlık Mahalle Evi’nde gerçekleştiriliyor. 

 

Bu yılki Bilim, Kültür & Sanat Atölyelerinde çocuklarımız, 11 farklı branşta alanında uzman eğitmenlerden eğitim alıyorlar” dedi.

 

YETİŞKİN VE ÇOCUK KURSLARI DÜZENLENİYOR 

 

Bilim, Kültür ve Sanat Atölyeleri kurslarını ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bilim, Kültür ve Sanat Atölyeleri kursları kapsamında Yetişkin ve Çocuk kursları düzenliyoruz. Okul Öncesi çocuklarımız için bu yıl Çocuklar İçin Felsefe ve English For Children kurslarımızı açtık. İlkokul grubu öğrencilerimiz için ise Resim Atölyesi, Bilim Atölyesi, Ritim Atölyesi, Yaratıcı Drama Atölyesi, Robotik Kodlama, Matematik Atölyesi, Çocuklar İçin Felsefe, Yaratıcı Yazarlık Atölyesi ile Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi’nde eğitimler veriyoruz” dedi. 

 

 

ORTAOKUL VE LİSE GRUBUNA DA EĞİTİMLER VERİLİYOR 

 

Ortaokul grubu kursiyerler için ise Resim Atölyesi, Bilim Atölyesi, Ritim Atölyesi, Yaratıcı Drama Atölyesi, Robotik Kodlama, Yaratıcı Yazarlık Atölyesi ile Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi’nde eğitimler verildiğini kaydeden Akay, “Lise grubu kursiyerlerimiz için ise Resim Atölyesi ve Speaking Club Atölyelerimizde eğitimler veriliyor” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

KURSLAR ALANINDA UZMAN EĞİTMENLER TARAFINDAN VERİLİYOR 

 

Bilim, kültür ve sanat ile iç içe bir Çerkezköy için Çerkezköy Belediyesi olarak çeşitli branşlarda kursları düzenlemeye devam edeceklerini sözlerine ekleyen Akay, “Kurslarımız, alanında uzman eğitmenlerimiz tarafından verilmektedir. Ücretsiz olarak gerçekleştirdiğimiz Bilim, Kültür & Sanat Atölyeleri kurslarımıza katılan herkese teşekkür ediyor, eğitmenlerimize ve kursiyerlerimize başarılar diliyorum” diye konuştu. 

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10