Albayrak veda ziyaretlerine Süleymanpaşa ile devam etti

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri öncesi 11 ilçeye ‘Allahaısmarladık’ ziyaretleri düzenleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın ikinci durağı Süleymanpaşa oldu.

Süleymanpaşa 23.02.2024 11:42:00 0
Albayrak veda ziyaretlerine Süleymanpaşa ile devam etti

Süleymanpaşa’daki ziyaretlerinin 1. Bölümündeki ilk ziyaretini saat 06.00’da Dedecik Mahallesi’ne gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Bugün mesaimize merkez ilçemiz Süleymanpaşa’nın Dedecik Mahallesi’nde başlıyoruz. Allah’a ısmarladık diyerek planladığımız ilçe ziyaretlerimizde ikinci durağımız Süleymanpaşa. Resmi kurumlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız,esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Bizlere gönüllerinde yer açan, sofralarında ağırlayan, çalışma enerjimizi artıran kıymetli Süleymanpaşa halkına şükranlarımı sunuyorum” dedi. 

 

 

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR 

Dedecik Mahallesi muhtarı Adnan Dursun ve vatandaşlarla beraber sabah çayını içen Albayrak, “Hoş sohbetleri, ilgi ve alakaları için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Daha sonra Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler’i makamında ziyaret eden Albayrak, “Çalışmalarımız konusunda karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk. Sayın Kaymakam’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.  

 

 

Kaymakam Güler’in yanından ayrılan Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar’ı da makamında ziyaret etti. Albayrak, “Birlikte çalışama fırsatı bulduğumuz süre içerisinde yapılan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Başta Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar olmak üzere, Başkan Yardımcıları Sabri Çınar, Şenol Karaküçük ve Şahin Umur’a nazik misafirperverlikleri ve ilgileri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu. 

 

VATANDAŞLARLA SEMT PAZARINDA BİR ARAYA GELDİ 

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay ve yönetimini ziyaret eden Albayrak, “Sohbet edip görüş alışverişinde bulunduk. Kendilerine nazik misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi. 

 

Albayrak daha sonra semt pazarında vatandaşlarla bir araya geldi. Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa Belediye Başkan adayı Volkan Nallar’ın da eşlik ettiği ziyarette pazar esnafı ve vatandaşlarla buluşan Albayrak, “Talep ve önerilerini dinledik. Esnafımıza hayırlı işler vatandaşlarımıza iyi alışverişler diledik. Gönüllere girmenin, sevginin bana vermiş olduğunuz enerjinin tarifi yok. İlgi ve alakanıza çok teşekkür ediyorum. Sağlık, mutluluk ve huzur sizlerle olsun” dedi. 

 

İLÇE ÖRGÜTÜNÜ ZİYARET ETTİ 

Albayrak Süşeymanpaşa ziyaretleri kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Engin ve yönetim kurulu üyelerini parti binasında ziyaret etti. Partililer ile sohbet edip görüş alışverişinde bulunan Albayrak, Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Engin’e ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dileyerek, misafirperverlikleri için teşekkür etti. 

 

 

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU 

Tekirdağ Ticaret Borsası Başkanı Osman Sarı ile bir araya gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “ Sohbet edip görüş alışverişinde bulunduk. Kendisine nazik misafirperverliği için  teşekkür ediyor, görevinde başarılar diliyorum” dedi. Albayrak daha sonra Süleymanpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hamdi Şılga ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Şılga ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet ederek fikir alışverişinde bulunan Albayrak, Hamdi Şılga ve yönetim kurulu üyelerine nazik misafirperverlikleri için teşekkür edererek görevlerinde başarılar diledi. 

 

ODA BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİ 

Süleymanpaşa Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı, İmdat Saygı’yı ziyaret eden Albayrak, “Kendisiyle kırsal kalkınmaya yönelik yaptığımız çalışmalara ilişkin sohbet ederek fikir alışverişinde bulunduk. Saygı’ya nazik misafirperverliği ve hoş sohbeti için teşekkür ederim” dedi. Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Sami Kayın’ı makamında ziyaret eden Albayrak, “Şehrimizdeki esnaflarımız hakkında bilgiler aldık. Kendisine misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.  Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Eti'yi de makamında ziyaret eden Kadir Albayrak, “Sohbet edip görüş alışverişinde bulunduk. Şehrimizdeki esnafımız hakkında bilgiler aldık. Kendisine misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim” dedi. 

 

ALLAH’A ISMARLADIK SÜLEYMANPAŞA

Ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Kalplerimiz bir, gönüllerimiz bir, sevdamız bir. Tekidağımızın incisi Süleymanpaşa ilçemizde veda ziyaretlerimizin 1. bölümünü gerçekleştirdik. Doğduğum, büyüdüğüm ve yuvamı kurduğum ilçemiz Süleymanpaşa’da hemşehrilerimle kurduğumuz bağ ile ailem büyüdü. Sevginizden aldığım güç ile şehrimizi güzelleştirmek, her gün bir adım daha ileriye taşımak ve sizlerin mutluluğu için var gücümle çalıştım. 10 yıl hizmet etme onurunu bana yaşattığınız için hepinize minnettarım. Her birinize sonsuz sevgi ve şükranlarımla. Allah’a Ismarladık Süleymanpaşa” dedi. 

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10