Bahar dönemi yetişkin spor kurslarına yoğun ilgi

Çerkezköy Belediyesi tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilen Bahar Dönemi Yetişkin Spor Kursları devam ediyor.

Çerkezköy 9.05.2024 14:28:00 0
Bahar dönemi yetişkin spor kurslarına yoğun ilgi

 

 10 farklı branşta gerçekleştirilen kurslara vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise yaptığı açıklamada sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti. 

 



Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından bu yıl 10 branşta düzenlenen Bahar Dönemi Yetişkin Spor Kursları devam ediyor. Step, Pilates, Zumba, İşaret Dili, Latin Dansları, Almanca, İngilizce, Modern Dans, Karma Dövüş ve Halk Dansları olmak üzere 10 farklı branşta gerçekleştirilen kurslara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.


HAR ZAMAN YANLARINDAYIZ 


Karma Dövüş, Step ve Zumba kurslarının 29 Ekim Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildiğini ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Pilates, Modern Dans, Latin Dansları, Halk Dansları, İşaret Dili, İngilizce ve Almanca kurslarımızı ise Belediye Hizmet Binamızda veriyoruz.Çerkezköy Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında bir anlayışla hizmet etmeye devam edeceğiz.  Bu vesile ile kurslarımızda görev alan uzman eğitmenlerimize teşekkür ediyor, kursiyerlerimize de başarılar diliyorum” dedi. 


Haber/Semih SARMA


0282 747 65 10