Başkan Yüceer, Şarköy’de devam eden yatırımları yerinde inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından Şarköy’de başlatılan yatırımları yerinde inceledi.

1.05.2024 13:54:00 0
Başkan Yüceer, Şarköy’de devam eden yatırımları yerinde inceledi

Yetkililerden ve teknik personelden projelerin son durumu ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer’e Şarköy’deki incelemelerinde Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var ve TESKİ Genel Müdürü Turhan Toprak da eşlik etti.

 

VATANDAŞLARLA DA BİR ARAYA GELDİ 

 

Şarköy’de Kreş projesi, Yeni İtfaiye İstasyonu, Dr. Cemal Özkan Caddesi Yağmur Suyu Hattı İnşaatı, Cumhuriyet Meydanı Düzenlemesi, Sahil Sevgi Yolu ve Eriklice Mahallesi Kanalizasyon İnşaatı çalışmalarını inceleyen ve çalışmaların son durumu ile ilgili yetkililerden bilgi alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, incelemeleri sırasında vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti, vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek fikir alışverişinde bulundu.

 

 

“ÇALIŞMALARIN HIZLANDIRILMASI İÇİN GEREKLİ TALİMATLARI VERDİK”

 

11 ilçede proje ve yatırımları hızlandırdıklarını dile getiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “Yeni dönemde hizmet ve yatırım kapasitemizi arttırıyoruz. İlçelerimizdeki yatırım ve çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bu süreçte bir yandan yeni dönem projelerin planlamasını yaparken diğer taraftan da önceki dönemde yapılmış olan tesis ve yatırımların işlerliğini artırmak, devam eden projelerin de yapım çalışmalarını hızlandırmak için gerekli adımları atıyoruz. Bugün Şarköy ilçemizde incelemelerde bulunduk. Tesislerimizi gezdik, inceledik, çalışmaların hızlandırılması için gerekli talimatları verdik” dedi. 

 

 

“DURMAK YOK ÇALIŞMAYA DEVAM”

 

 Sahada olduklarını aktif olarak çalıştıklarını söyleyen Yüceer, “Herkesin, her kesimin ihtiyaçlarına duyarlı bir belediyecilik anlayışı ile hareket edeceğiz. Tekirdağ’a layık olacağız. Mutlu, üreten, ürettiğinden kazanan, hak ettiğini alan bir Tekirdağ inşa etmek için planlamalarımızı yapıyoruz. Tekirdağ’da Candan Belediyeciliği hayata geçirirken Tekirdağ gibi Candan olacağız. Bu yolda umudumuz, sevgimiz ve Tekirdağ aşkımız her zaman bizlere rehber olacak. Bugün Şarköy’deyiz. Yarın bir başka ilçemizde yatırımlarımızı incelerken vatandaşlarımızla da bir araya geleceğiz. Durmak yok çalışmaya devam” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Semih SARMA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10