Büyükşehir çalışanlarına eğitim verildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından, 1-7 Mayıs Bilişim Haftası etkinlikleri kapsamında Büyükşehir çalışanlarına eğitim verildi.

8.05.2024 13:01:00 0
Büyükşehir çalışanlarına eğitim verildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salon’da gerçekleştirilen eğitimde, Davranışsal Bağımlılıkla Mücadele Programı çerçevesinde personele; internet kullanımında dikkat edilmesi gerekenler, e-posta ve mesaj yolu ile yapılan siber saldırılar, kişisel verilerin korunması için yapılması gerekenler, ebeveynlerin çocuklarının internet kullanımına yönelik denetim yolları ve çocuklara yaklaşım yöntemleri, çocukların ve yetişkinlerin maruz kaldığı siber zorbalık çeşitleri ile ekran bağımlılığı ile mücadele konularında Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı personeli Erdinç Lafçı tarafından bilgi verildi.

 

ÇALIŞANLARIN SORULARI CEVAPLANDIRILDI

 

Eğitim programı, bilgilendirme sunumlarının ardından soru cevap bölümünde çalışanların sorularının cevaplanması ile son buldu.

 

EĞİTİMLER DEVAM EDECEK

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “İnternet, bilgiye ulaşılması adına çağımızın en önemli buluşu. Günümüzde artık hemen hemen her şey internet aracılığıyla yapılıyor. Ancak bilgiye ulaşırken güvenli internet konusu büyük önem arz ediyor. Bu konuda çalışanlarımıza yönelik bir eğitim gerçekleştirdik. Son derece faydalı ve verimli bir eğitim olduğunu düşünüyorum. Çalışanlarımıza yönelik bu tür eğitimlerimiz bundan sonra da belirli bir program doğrultusunda devam edecek” dedi.

 

 

Haber / Semih SARMA 


0282 747 65 10