Büyükşehir’den Atatürk Caddesi’ne 18 milyon TL’lik yatırım

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Şarköy’de yapımını tamamlanan Atatürk Caddesi görkemli bir törenle vatandaşların hizmetine sunulacak.

Bölgede Gündem 19.07.2023 13:31:00 0
Büyükşehir’den Atatürk Caddesi’ne 18 milyon TL’lik yatırım

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Şarköy’ün Atatürk Caddesi’nde gerçekleştirilen parke taş, yol, kaldırım ve peyzaj düzenleme çalışmaları ile Şarköy’ün en işlek caddesine Avrupa standartlarında yepyeni bir görünüm kazandırıldı. 21 Temmuz Cuma günü gerçekleştirilecek törenle Atatürk Caddesi vatandaşların hizmetine açılacak.

 

İÇME SUYU HATTI TAMAMEN DEĞİŞTİRİLDİ 

 

Hizmete açılacak olan Şarköy Atatürk Caddesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “450 metre uzunluğundaki Şarköy’ün yaya trafiği yoğun olan Atatürk Caddesi’ndeki çalışmalarımızı tamamlayarak ilçeye yeni bir çehre kazandıracak olmanın mutluluğu ve heyecanı içindeyiz. 

 

 

Her hizmetin en iyisine layık olan kentimizde vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerimize her geçen gün bir yenisini daha ekliyoruz. Atatürk Caddesinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalar kapsamında asbest olan içme suyu hattı TESKİ tarafından tamamen değiştirildi” dedi.

 

YENİ BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU 

 

Başkan Albayrak, “Elektrik hatları ve aydınlatma elemanları da caddeye uygun bir şekilde yenilendi. Yaklaşık 18 Milyon TL’lik yatırımla Şarköy İlçesi Atatürk Caddesi Avrupa standartlarındaki yeni görünümüne kavuştu. Çalışmalarımızın başarıyla tamamlanmasının ardından caddemizi vatandaşlarımızın hizmetine açacak olmanın heyecanını yaşıyorum. Atatürk Caddemizin şimdiden tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10