Çerkezköy Belediyesi 7. Çocuk Şenliği renkli görüntülere sahne oldu

Çerkezköy Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bu yıl 7’incisi düzenlenen Çocuk Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

27.04.2024 19:38:00 0
Çerkezköy Belediyesi 7. Çocuk Şenliği renkli görüntülere sahne oldu

Çerkezköy Belediyesi tarafından 23 Nisan’da yapılması planlanan ancak olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen Çerkezköy Belediyesi 7. Çocuk Şenliği Cumartesi günü saat 13.00-17.00 saatleri arasında Kent Park’ta gerçekleştirildi. 

 

 

ÜCRETSİZ SERVİSLER KALDIRILDI 

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından şenliğe katılan minikler ve aileleri için Veliköy, Kızılpınar, Yıldırım Beyazıt, Cumhuriyet, İstasyon, Bağlık ve Fatih Mahallelerinden ücretsiz servisler kaldırıldı.

 

 

DOYASIYA EĞLENDİLER 

 

Çocuk Şenliği’ne yoğun ilgi gösteren minikler ve aileleri ile bir araya gelen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, miniklerin coşkuların ortak oldu.  Oyun parkuru kurulan Çocuk Şenliği’nde minikler taş boyama, Makaras yapımı, kitap ayracı yapımı, kum boyama, sulu boya ile Atatürk portresi yapımı, arkeoloji, takı tasarımı, sanatçıları keşfediyorum, maske yapımı, ritim, magnet yapımı ve Türk bayrağı yapımı atölyelerinde de doyasıya eğlendi. Çocuk kitapları yazarlarının miniklerle buluştuğu şenlikte ayrıca çocuk konserleri, animasyonlar, illüzyon ve deneylerle Show da minikler tarafından ilgiyle izlendi. Murat Akar ayaklı orkestra ve beden perküsyonu, kostüm gösterileri, tahta bacak gösterileri, sokak oyunları gibi etkinliklerin yanı sıra şenlik alanında çocuklara çeşitli ikramlarda da bulunuldu. 

 

 

İZMİR MARŞI’NI ÇOCUKLARLA SESLENDİRDİ 

 

Burak Onurlu’nun çocuk şarkıları konseri ile başlayan sahne etkinliklerinde Onurlu’nun seslendirdiği şarkılara çocuklar da dansları ve alkışları ile eşlik etti. Konserine “Bugün 23 Nisan” şarkısı ile başlayan Burak Onurlu, miniklerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Çocuklara enstrümanları da tanıtan Onurlu, İzmir Marşı’nı da çocuklarla birlikte seslendirdi. Çocuk Şenliği, sihirbaz gösterisi ile devam etti. İlgiyle izlenen sihirbaz gösterisinin ardından Bubble Show çocukları mest etti. 

 

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10