Çerkezköy Voleybol Akademisi’nin gençlerinden turnuvaya iyi başlangıç

Çerkezköy Voleybol Akademisi Spor Kulübü Edirne’de yapılan grup müsabakalarının ilk maçında Çanakkale Kepez Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi.

19.04.2024 12:36:00 0
Çerkezköy Voleybol Akademisi’nin gençlerinden turnuvaya iyi başlangıç

Tekirdağ’ı ve ilçemizi Türkiye Voleybol Federasyonu Genç Erkekler Grup müsabakalarında temsil eden Çerkezköy Voleybol Akademisi Spor Kulübü Edirne’de yapılan grup müsabakalarının ilk maçında Çanakkale Kepez Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında çok rahat oyun ortaya koyan Çerkezköy Voleybol Akademi karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak turnuvaya iyi başlangıç yaptı. 

 

 

Karşılaşmadan galibiyet ile ayrıldıkları için mutlu olduklarını kaydeden Türkiye Voleybol Akademisi Antrenörü Metin Demirbağ, “ 2.Lig Erkek Voleybol Takımımızın alt yapısını oluşturan aralarında 2.Lig takımımızda da görev yapan gençlerin oluşturduğu bu takımımız kendi öz kaynaklarını kullanarak bu durumlara ve seviyelere gelmiştir. Bizlere destek olan tüm sporseverlere, velilerimize ve iş adamlarımıza teşekkür ediyoruz. Çerkezköy Belediyesinin bizlere sağlamış olduğu yol desteğinden dolayı da teşekkür ediyoruz” dedi. 

 

TEŞEKKÜR ETTİ 

 

Demirbağ, “ Önümüzdeki dönem 2024-2025 sezonunda ilimizi, Trakya’yı temsil edecek olan 2.Lig Erkek Voleybol Takımıza da Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğünden, STK’larımızdan, en önemlisi Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’dan destek bekliyoruz. Bu gençler buralara kadar geldilerse yapılan desteklerin önemli katkısı vardır. Destek vereceğini söyleyip desteklerini esirgemeyenlere de teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki maçlarda hedefini Türkiye finali olarak belirleyen kulübümüz almış olduğu tüm başarılarda önce ilçemizi sonra da Trakya’mızı en iyi şekilde temsil etmeye devam edecektir. Bizlere yardımcı olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi. 

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10