Çerkezköy’de sağanak etkili oldu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Trakya bölgesi için uyarı yapmasının ardından sağanak yağış Çerkezköy’de Cumartesi gün boyunca etkili oldu.

20.04.2024 16:04:00 0
Çerkezköy’de sağanak etkili oldu

Özellikle Gazi Mustafa Kemal Paşa, Gazi Osman Paşa Mahallesi ve İstasyon Mahallesi’nde bazı sokak aralarında rögarların tıkanması sonrası yollar göle döndü.

 

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yağış uyarısının ardından Çerkezköy’de Cumartesi günü sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi. 

 

ZOR ANLAR YAŞADILAR 

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarısını yaptığı sağanak yağış Çerkezköy’de Cumartesi günü sabah saatlerinden itibaren etkisini gösterdi. Gün boyu belli aralıklarla devam eden sağanak yağışla birlikte kentin birçok yerinde cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Sağanak yağış nedeniyle ilçenin trafik yoğunluğunun en fazla olduğu caddelerinden birisi olan Atatürk Caddesi, Atatürk Viyadüğü girişi, Namık Kemal Bulvarı, Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi ile Hükümet Caddesi'nin bir bölümü ile bazı sokaklar göle dönerken, sürücülerde zaman zaman zor anlar yaşadı. 

 

 

BAZI SOKAKLAR GÖLE DÖNDÜ 

 

İlçe merkezinde birçok mahallede rögarlar taşarken, yaşanan su baskınlarında TESKİ ve Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri çalışma gerçekleştirdi. Özellikle Gazi Mustafa Kemal Paşa, Gazi Osman Paşa Mahallesi ve İstasyon Mahallesi’nde sokak aralarında rögarların tıkanması sonrası yollar göle dönerken, vatandaşlar ise her yağışta aynı sorunlarla karşı karşıya kaldıklarını ifade ederek yetkililere tepki gösterdiler.

 

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10