Çetin, ikinci dönemin ilk toplantısını muhtarlar ile yaptı

31 Mart’ta gerçekleştirilen Mahalli İdareler seçimlerinde yeniden Kapaklı Belediye Başkanı seçilen Mustafa Çetin, ikinci döneminin ilk toplantısını mahalle muhtarları ile yaptı.

17.04.2024 12:15:00 0
Çetin, ikinci dönemin ilk toplantısını muhtarlar ile yaptı

Toplantıda konuşan Çetin, “Önemli bir görevdesiniz. Vatandaşlar sizleri tercih etti ve 5 yıllık bir göreve geldiniz. Bu sürede en faydalı şekilde hizmet etmelisiniz. Bizler de sizler gibi vatandaşlarımız tarafından bu göreve getirildik” ifadelerini kullandı. 

 

 

Kapaklı Belediyesi Eğitim Salonunda düzenlenen toplantıda Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 21 mahalle muhtarı ile bir araya geldi.

 

KALİTE YOLCULUĞU VE BRİDGE SİSTEMİ HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

 

Muhtarlara görevlerinde başarılar dileyen Başkan Çetin, muhtarları Kapaklı Belediyesi'nin Kalite Yolculuğu ve Bridge sistemi hakkında bilgilendirdi. 

 

VATANDAŞTAN GELEN HER TALEP KAYIT ALTINA ALINIYOR 

 

Vatandaşlardan gelen her talebin kayıt altına alındığını, sözlü olarak iletilen şikayet ve taleplerin muhtarlar aracılığı ile de geldiğini söyleyen Çetin, telefonunun 7/24 açık olduğunu belirtti. Çetin, muhtarların vatandaşlardan gelen her talebinin 444 80 59 numaralı çağrı merkezi hattına iletilmesini ekstra olarak kendisine de iletilebileceğini söyledi.

 

“KAPAKLI’YI İŞBİRLİĞİ İÇİNDE YÖNETECEĞİZ”

 

Bu dönem yeni mahallelerin de olduğu Kapaklı'da ortak akıl ve işbirliği içerisinde Kapaklıyı yöneteceklerini vurgulayan Başkan Çetin, vatandaşın her talebinin yerine getirilmesi için muhtarların önemli bir görevde olduğunu söyledi.

 

“VATANDAŞLAR SİZLERİ TERCİH ETTİ”

 

Muhtarların önemli bir görev üstlendiğini de dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Vatandaşlar sizleri tercih etti ve 5 yıllık bir göreve geldiniz. Bu sürede en faydalı şekilde hizmet etmelisiniz. Bizler de sizler gibi vatandaşlarımız tarafından bu göreve getirildik. Bu vesile ile ortaya çıkan şey verilen görevi en iyi şekilde birlik ve içerisinde tamamlamak. Kapaklıyı hep birlikte ortak akıl ile yönetmeliyiz" ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10