ÇTSO heyetinden Hannover Messe fuarına ziyaret

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası 21-25 Nisan tarihleri arasında Almanya Hannover Messe Fuar gezisi organizasyonu gerçekleştirdi.

23.04.2024 16:10:00 0
ÇTSO heyetinden Hannover Messe fuarına ziyaret

ÖNEMLİ BİR ADIM OLACAKTIR 

 

Almanya Hannover Messe Fuar gezisine Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin, yönetim kurulu üyeleri ve oda üyeleri katıldı. Ziyarette konuşan Oda Başkanı Ahmet Çetin, “ Üyelerimiz ile birlikte makine ve mühendislik alanında en önemli fuar olan Hannover Messe’deyiz. Burası üyelerimizin yeni ticaret fırsatları elde etmesi adına önemli bir noktadır. Avrupa pazarına açılma konusunda önemli bir adım olacağını düşünüyorum. Fuarda yer alan yerli firmalarımızı da ziyaret ederek hayırlı bol ve bereketli kazanlar diledik. Başta üyelerimiz olmak üzere bu önemli fuarın herkese bol kazançlar getirmesini diliyorum” dedi. 

 

 

BAŞKONSOLOSU DA ZİYARET ETTİLER 

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası heyeti daha sonra Hannover Başkonsolosu Gül Özge Kaya, İTO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Şekip Avdagiç ile de bir araya geldi. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin günün anısına Hannover Başkonsolosu Gül Özge Kaya’ya oda adına plaket takdim etti. 

 

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10