Edirnespor play-off şansını korudu

TFF 3.Lig A Grubu’nda mücadele eden Edirnespor hafta sonunda deplasmanda Tarsus İdman Yurduspor’a konuk oldu.

16.04.2024 12:51:00 0
Edirnespor play-off şansını korudu

Ligde düşmesi kesinleşen rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan Edirnespor karşılaşmadan da 5-2 galip ayrılarak play-off şansını korudu. 

 

TFF’nin Trabzon bölgesi hakemlerinden Melih Kurt’un yönettiği maçta yardımcılıklarını yine Trabzon bölgesinden Ahmet Tolga Tomar, Giresun bölgesinden Onur Tatar ve Bayburt bölgesinden Oğuzhan Çam yaptı. Ev sahibi ekip karşılaşmaya Yusuf, Turgut, Sait, Cemal, Kayra Can, Ziya, Farhat, Cemal, Mert, Ömercan, Mustafa kadrosu ile çıkarken, Edirnespor ise karşılaşmaya Ahmet, Tayfun, Ahmet, Serhat, Serhat, Abdulsamet, Haydar, Uğur, Yağız, İlkay, İlhan, Serhan ilk onbiri ile çıktı. 

 

 

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ 

 

Güzel bir havada oynanan karşılaşmaya hızlı bir başlangıç yapan ev sahibi ekip 12’inci dakikada golü buldu. Sağ kanattan gelişen Tarsus İdman Yurduspor atağında topla buluşan Cemal düzgün bir vuruş gerçekleştirerek ev sahibi ekibi karşılaşmada öne geçirdi. Gelen golün ardından çabuk toparlanan konuk ekip Edirnespor 15’inci dakikada İlhan’ın golüyle skoru eşitledi. Müthiş çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde konuk ekip Edirnespor 41’inci dakikada Tayfun ile bir gol daha bularak karşılaşmada 2-1 öne geçti. Ev sahibi ekip Tarsus İdman Yurduspor ise ilk devrenin son dakikalarında Kayra Can Yavuz ile eşitliği yakaladı. 

 

FARKLI GALİP AYRILDI 

 

Karşılaşmanın ilk devresi karşılıklı kaydedilen gollerle 2-2 sonuçlanırken, galibiyet için ataklarını sıklaştıran Edirnespor 65’inci dakikada Yunus Özdemir ile karşılaşmada tekrar öne geçti. Rakibi karşısında rahatlayan Edirnespor 69’uncu dakikada Serhan Yılmaz ile farkı da ikiye çıkardı. Üst üste goller bulan konuk ekip Edirnespor kalan dakikalarda kontrollü bir oyun ortaya koyarken, ev sahibi ekip Tarsus İdman Yurduspor ise oyun disiplininden tamamen koptu. Karşılaşmanın 85’inci dakikasında Serhan ile bir gol daha bulan Edirnespor karşılaşmadan da 5-2 galip ayrıldı. Edirnespor bu galibiyetle birlikte puanını 43 yaparken, Tarsus İdman Yurduspor ise dokuz puanda kaldı. 

 

Haber/Semih SARMA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10