Ergene Velimeşespor sezonu bir puanla tamamladı

Ligde kalmayı garantileyen TFF 3.lig temsilcilerimizden Ergene Velimeşespor sezonun son maçında deplasmanda Pazarspor’a konuk oldu.

27.04.2024 17:14:00 0
Ergene Velimeşespor sezonu bir puanla tamamladı

İlk devresi golsüz eşitlikle tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan Ergene Velimeşespor sezonu beraberlikle tamamladı. 

 

Pazar İlçe Stadyumunda Cumartesi günü oynanan karşılaşmayı Hakan Ülker yönetirken yardımcılıklarını ise Oğuz Akyüz ve Melih Kurtuluş yaptı. Ev sahibi ekip karşılaşmaya Dursun Miraç Vural, Enes Salih Çavdar, Ensar Çavuşoğlu, Emircan Bayrakdar, Ali Alperen Çelik, Emre Turan, Yavuz Alemdar, Atakan Hacıoğlu, Efe Taylan Altunkara, Göktuğ Yılmaz, Remzi Kolcuoğlu kadrosu ile çıkarken, Ergene Velimeşespor Emre Yılmaz, Burak Yıldız, Kemal Bayrak, Okan Ağrap, Mete Karahan, Akif Özerli, Şevki Çınar, Mustafa Durak, Salih Emin Sebetci, Hamza Soydan, Kerem Yaşa kadrosu ile çıktı. 

 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI 

 

Güzel bir havada oynanan karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçerken, ilerleyen bölümlere doğru temsilcimiz Ergene Velimeşespor ataklar geliştirerek galibiyet golünü aradı. Ev sahibi ekip Pazarspor ise ilk dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koyarken, rakibinin geliştirdiği ataklarda hata yapmamaya çalıştı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol çıkmadı ve ilk devre golsüz eşitlik ile tamamlandı. 

 

ERGENE VELİMEŞESPOR GOLÜ BULDU 

 

Karşılaşmanın ikinci devresine iyi başlayan taraf temsilcimiz Ergene Velimeşespor oldu. Özellikle kanatlardan etkili hücumlar geliştiren Ergene Velimeşespor 54’üncü dakikada golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Kadir Taşoğlu topu ağlara göndererek Ergene Velimeşespor’u karşılaşmada öne geçirdi. Gelen golün şokunu üzerinden atmaya çalışan ev sahibi ekip kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. 

 

BERABERLİKLE SONUÇLANDI 

 

Etkili ataklarla Ergene Velimeşespor savunmasına zor anlar yaşatan Pazarspor arzuladığı gole ise 64’üncü dakikada ulaştı. Hızlı gelişen ev sahibi ekip atağında topla buluşan Remzi Kolcuoğlu topu ağlara göndererek takımının beraberlik golünü kaydetti. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde iki ekipte galibiyet için yüklendi. İki takım savunması da kalan dakikalarda gelişen ataklarda hata yapmadı. Son dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı. Bu sonuçla Ergene Velimeşespor sezonu 32 puanda tamamlarken, Pazarspor ise 33 puanla sezonu bitirdi. 

 

 

Haber/Faik Onur KAYA 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10