Ergene Velimeşespor’dan altın değerinde galibiyet

TFF 3.Lig B grubunda ateş hattında bulunan Ergene Velimeşespor ölüm kalım maçında deplasmanda Eynesil Belediyespor’a konuk oldu. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan Ergene Velimeşespor karşılamadan da 3-0 galip ayrılara

15.04.2024 11:19:00 0
Ergene Velimeşespor’dan altın değerinde galibiyet

TFF 3.Lig B grubunda ateş hattında bulunan Ergene Velimeşespor ölüm kalım maçında deplasmanda Eynesil Belediyespor’a konuk oldu. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan Ergene Velimeşespor karşılamadan da 3-0 galip ayrılarak altın değerinde bir üç puan aldı. 

 

 

Eynesil İlçe Stadyumunda Pazar günü oynanan karşılaşmayı Muhammet Ömür yönetirken ev sahibi ekip Eynesil Belediyespor Yunus Emre Genç, Ufuk Er, Ömer Memiş, Cengizhan Koç, Furhat Çoban, Mustafa Şekeroğlu, Orhan Evci, Erçağ Evirgen, Mirzacan Yıldırım, Emrulllah Sayar, Sertan Vatansever kadrosu ile çıktı. Ergene Velimeşespor ise karşılaşmaya Boğaçhan Kazmaz, Mert Er Estik, Okan Ağrap, İbrahim Hırçın, Burak Yıldız, İbrahim Fatih Dilek, Akif Özerli, Yusuf Yağcı, Mertcan Akkaya, Kadir Taşoğlu, Mert Efe Çölbeyi kadrosu ile mücadele etti.

 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI 

 

Karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başlarken, Eynesil Belediyespor taraftarının desteği ile galibiyet golünü aradı. Kontrollü bir futbol ortaya koyan Ergene Velimeşespor kontra ataklarla gol aradı. Ergene Velimeşespor Kadir ve İbrahim Fatih ile yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarda gelişen ataklardan gol çıkmadı ve karşılaşmanın ilk devresi 0-0’lık eşitlikle tamamlandı. 

 

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ 

 

Karşılaşmanın ikinci devresine çok hızlı bir başlangıç yapan Ergene Velimeşespor 51’inci dakikada golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan İbrahim Fatih Dilek şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek Ergene Velimeşespor’u karşılaşmada öne geçirdi. Gelen golle birlikte büyük moral bulan Ergene Velimeşespor rakibinin beraberlik için yüklendiği dakikalarda farkı ikiye çıkarmaya çalıştı. Karşılaşmanın 68’inci dakikasında Okan Ağrap şık bir gol daha kaydederek farkı da ikiye çıkardı. 

 

İKİNCİ DEVRE AÇILDI 

 

Üst üste bulduğu iki golle birlikte büyük moral bulan Ergene Velimeşespor karşısında Eynesel Belediyespor yoldan koptu. Karşılaşmanın 70’inci dakikasında Mete Karahan ile bir gol daha bulan Ergene Velimeşespor karşılaşmadan da 3-0 galip ayrılarak altın değerinde üç puanının sahi boldu. Ergene Velimeşespor bu galibiyetle birlikte ateş hattından çıkarken puanını da 30 yaptı. Eynesil Belediyespor 27 puanda kalarak kendisini ateş hattına attı. 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10