Eşini ve 5 yaşındaki çocuğunu öldürüp intihar etti

Tekirdağ’da 41 yaşındaki Şenol Şirin tartışma yaşadığı eşi Duygu Şirin ile oğlu 5 yaşındaki Ali Emre’yi tabanca ile öldürdükten sonra intihar etti.

7.05.2024 10:13:00 0
Eşini ve 5 yaşındaki çocuğunu öldürüp intihar etti

Olay Süleymanpaşa 100.Yıl Mahallesi Cevat Kurtuluş Sokak’ta meydana geldi. İl Emniyet Müdürlüğü’nde teknisyen yardımcısı olarak görev yapan Şenol Şirin, henüz belirlenemeyen sebeple eşi Duygu Şirin ile tartıştı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine Şenol Şirin, eşi Duygu Şirin ve ardından oğlu Ali Emre’yi tabanca ile vurduktan sonra aynı silahla intihar etti.

 

KORKUNÇ MANZARA İLE KARŞILAŞTILAR 

 

Silah sesleri üzerine komşuları durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Sağlık görevlileriyle birlikte adrese gelen polis ekipleri, kapıyı açan olmayınca çilingir yardımıyla girdikleri evde korkunç manzara ile karşılaştı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde kanlar içerisinde bulunan anne, baba ve çocuğun hayatını kaybettikleri belirlendi. Polis evde kapsamlı inceme yaparken, 3 kişinin cansız bedenleri Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı. 

 

 

Haber/Faik Onur KAYA 


0282 747 65 10