Fevzipaşaspor’un gençlerinden büyük başarı

U-16 Türkiye Şampiyonası 1.Kademe Yalova grubunda mücadele eden temsilcimiz Fevzipaşaspor U-16 Futbol Takımı final maçında Sakarya Harmanlıspor ile karşı karşıya geldi.

Çerkezköy 22.04.2024 11:04:00 0
Fevzipaşaspor’un gençlerinden büyük başarı

Fevzipaşaspor U-16 Futbol Takımı ilk maçında Kocaeli Hızır Şafak Spor Kulübü U-16 Futbol Takımını konuk etti. Maç boyunca rakibi karşısında etkili bir futbol ortaya koyan Fevzipaşaspor U-16 Futbol Takımı Yasin Hoşpınar’ın 2, Efe Kurtboğan ve Berke Aydın’ın golleriyle karşılaşmadan 4-1 galip ayrılarak turnuvaya iyi bir başlangıç yapmış oldu. 

 

İKİNCİ MAÇINI DA KAZANDI 

 

İlk maçından galibiyet ile ayrılan Fevzipaşaspor U-16 Futbol Takımı ikinci maçında Beylikdüzü Yakupluspor U-16 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Maça galibiyet parolası ile başlayan Fevzipaşaspor U-16 Futbol Takımı Kaan Ünal’ın golüyle karşılaşmada öne geçti. Gelen golün ardından rahatlayan temsilcimiz ilerleyen bölümlerde Cihan Sabuncu ile bir gol daha bularak karşılaşmadan da 2-0’lık galibiyet çıkardı. Bu galibiyetle birlikte Fevzipaşaspor U-16 Futbol Takımı grubunda adını finale yazdıran ekip oldu. 

 

FARKLI KAZANDI 

 

Fevzipaşaspor U-16 Futbol Takımı final maçında Sakarya Harmanlıspor U-16 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Maça çok etkili bir başlangıç yapan Fevzipaşaspor’un gençleri Sefa Türkyılmaz’ın 2. Berke Aydın, Harun Özkan, Cihan Sabuncu, Yasin Hoşpınar, Habip Aras’ın golleriyle karşılaşmadan da 7-0 galip ayrılarak grubunda şampiyon oldu. Bu sonuçla birlikte Fevzipaşaspor U-16 Futbol Takımı ikinci kademeye yükselen ekip oldu. 

 

 

BAŞKAN AKAY’A VERDİKLERİ SÖZÜ TUTTULAR 

 

Fevzipaşaspor teknik heyeti yaptığı açıklamada, “ U-16 takımımız Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Yalova grubunda, finalde Sakarya ekibini farklı mağlup ederek şampiyon olmuştur. Bu büyük başarıda emeği geçen sporcularımızı, teknik heyetimizi, velilerimizi ve bizi destekleyen tüm Çerkezköy halkını tebrik ederiz. Sporcularımız Çerkezköy’den hareket etmeden önce ziyaret ettikleri Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a vermiş oldukları sözü tutmuşlardır. Şimdi Türkiye finallerinde son 20 takım arasına kaldık. Türkiye Şampiyonası 2.Kademe turunda da iyi bir mücadele ortaya koyarak ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” dedi. 

 

Haber/Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10