Genç voleybolcular yarı final biletini kaptı

Tekirdağ’ı Türkiye Voleybol Federasyonu Yıldız erkekler grup müsabakalarında temsil eden Çerkezköy Voleybol Akademi Spor Kulübü, burada oynadığı üç maçını da kazanarak yarı final biletini aldı.

Çerkezköy 12.04.2024 12:04:00 0
Genç voleybolcular yarı final biletini kaptı

Çerkezköy Voleybol Akademi Spor Kulübü turnuvanın ilk gününde Çanakkale Kepez Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk setine iyi bir başlangıç yapan Çerkezköy Voleybol Akademi Spor Kulübü üst üste bulduğu sayılarla karşılaşmanın ilk setini 25-15 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci setinde de üstün oyununu sürdüren Çerkezköy Voleybol Akademi Spor Kulübü bu seti de 25-12 kazanıp setlerde durumu 2-0 yaptı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında çok rahat bir oyun ortaya koyan Çerkezköy Voleybol Akademi Spor Kulübü karşılaşmanın üçüncü setini de 25-15 kazanıp karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

 

RAKİBİNİ MAĞLUP ETTİ 

 

Çerkezköy Voleybol Akademi Spor Kulübü ikinci maçında Yalova Gençlikspor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maça hızlı bir giriş yapan Çerkezköy Voleybol Akademi Spor Kulübü üst üste bulduğu sayılarla karşılaşmanın ilk setini 25-12 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci setinde de heyecan giderek arttı. Müthiş çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın ikinci setinde Çerkezköy Voleybol Akademi Spor Kulübü daha az hata yaparak seti 25-19 kazandı. Karşılaşmanın üçüncü setinde aynı heyecan giderek arttı. Çerkezköy Voleybol Akademi Spor Kulübü bu sette rakibine göre daha fazla hata yaptı. Rakibinin hatalarını iyi değerlendiren Yalova Gençlikspor seti 25-23 kazanarak skoru 1-2’ye getirdi. Dördüncü sette hata yapmayan Çerkezköy Voleybol Akademi Spor Kulübü savunmada ve hücumda çok iyi organize olmasını bildi. Setin sonuna kadar üstünlüğünü koruyan Çerkezköy Voleybol Akademi Spor Kulübü seti 25-19 maçı da 25-19 kazanmasını bildi. 

 

YARI FİNALLERE KATILMAYA HAK KAZANDI 

 

Çerkezköy Voleybol Akademi Spor Kulübü turnuvanın üçünü maçında Kırklareli Babaeski Gençlikspor ile karşı karşıya geldi. Yarı final için önemli olan karşılaşmaya hızlı bir başlangıç yapan Çerkezköy Voleybol Akademi Spor Kulübü bulduğu üst üste sayılarla ilk seti 25-12 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci setinde iki takımda iyi bir oyun ortaya koyarken, rakibine göre daha az hata yapan Çerkezköy Voleybol Akademi Spor Kulübü bu seti de 25-22 kazanmasını bildi. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında çok rahat bir oyun ortaya koyan Çerkezköy Voleybol Akademi Spor Kulübü karşılaşmanın üçüncü setini de 25-18 kazanıp karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Turnuvada oynandığı üç maçı da kazanmasını bilen Çerkezköy Voleybol Akademi Spor Kulübü yarı finallere katılmaya hak kazandı. 

 

ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

 

Kulüp Antrenörü Metin Demirbağ yaptığı açıklamada, “ Geçen yıl yarı finalin ucundan dönmüştük. Bu yıl ise yaptığımız çalışmalar neticesinde bunu başardık. Bizlere araç desteği sağlayan Çerkezköy Belediyesine teşekkür ediyoruz. Bu gençlerin hem ağabeyleri, hem kardeşleri her sene üç kulvarda ilçemizi temsil etme hakkı kazanmışlardır. Kulübümüzün bu sene planladığı ve hedeflerinin ilkine ulaşmış oldu. Yıldız Erkekler grup başarısını önümüzdeki günlerde 17-20 Nisan 2024 tarihleri arasında  Edirne’de yapılacak olan Genç Erkekler grup müsabakalarında da tekrarlamak istiyoruz. Çalışmalarımızı yoğun bir tempoda devam ettirmekteyiz. Sporcularımız arzulu ve istekli bir şekilde çalışmakta tek istedikleri fark edilmek desteklenmek umut ediyoruz ki salon sporlarında kulübümüzün hem 2. Lig erkek takımı destek verilsin hem de bu gençlerin daha iyi şartlarda antrenman yapabileceği spor alanları ilçemize kazandırılabilsin” dedi. 

 

BU GENÇLER BAŞARACAKLAR 

 

Demirbağ, “ Çerkezköy’ün gençlerine destek olacak esnaf ve iş insanlarımızı da aramızda görmek istiyoruz. Bu başarıda emeği olan sporcularımıza ve velilerimize teşekkür ediyorum. Bu gençler ve bu çocuklar başaracaklar. Başarmak için de çok çalışıyorlar, bizler elimizden gelen tüm imkanları onlara sunuyoruz sunmaya çalışıyoruz, Her şey Çerkezköy ve onların geleceği içindir” dedi. 

 

Haber/Faik Onur KAYA 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10