Kabir ziyaretine gelenlere çiçek dağıtıldı

Çerkezköy Belediyesi tarafından her bayramda olduğu gibi bu Ramazan Bayramı öncesinde de ilçe genelindeki mezarlıklarda kabir ziyaretine gelen vatandaşlara ücretsiz çiçek dağıtımı yapıldı.

Çerkezköy 12.04.2024 12:50:00 0
Kabir ziyaretine gelenlere çiçek dağıtıldı

Vatandaşların ilçe merkezinde bulunan İstasyon,  Bahçeli, Türbedere ve Yeni İlçe Mezarlıkları ile Kızılpınar ve Veliköy’de bulunan mezarlıklardaki kabir ziyaretlerinde Çerkezköy Belediyesi tarafından ücretsiz çiçek dağıtımı yapıldı.

 

 

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ 

 

Ramazan Bayramı dolayısı ile kabir ziyaretlerine gelen vatandaşlarımıza ücretsiz çiçek dağıtıldığını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Bayramlarda ziyaretlerin ve duyguların en yoğun olduğu yerlerden biri de mezarlıklarımızdır. Vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerinde yanında olmak, yakınlarının mezarlarına bir çiçek dikebilmelerini sağlamak amacıyla Çerkezköy genelinde bulunan 8 mezarlığımızda çiçek dağıtımı gerçekleştirdik. Bu vesile ile hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Ayrıca tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sağlıklı mutlu ve huzurlu nice bayramlar geçirmelerini diliyorum” dedi. 

 

Haber/Semih SARMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10