Karşıyaka’yı farklı geçen Edirnespor kendine geldi

TFF 3.Lig’de alt sıralardan kurtulmaya çalışan Edirnespor ligin 25.hafta karşılaşmasında evinde Karşıyaka’yı ağırladı. Rakibini 3-0 mağlup eden Edirnespor önemli bir galibiyete imza attı.

Bölgede Gündem 27.03.2023 14:28:00 0
Karşıyaka’yı farklı geçen Edirnespor kendine geldi

Manisa bölgesi hakemlerinden Yunus Emre Çakar'ın yönettiği maçta yardımcılıklarını yine Manisa bölgesinden Serkan Öksüz, Muğla bölgesinden Ali Cem Zorbay ve Balıkesir bölgesinden Muhammed Taha Onat yaptı.Edirnespor karşılaşmaya Yunus Emre Kırdal, İsmail Karakaş, İhsan Uğur Göktaş, Emirhan Tak, Engin Berk Nebioğlu, Oğuzhan Kandemir, Ataberk Gök, Alperen Doğan, Yasin Reis, Murat Torun, Ahmet Baykal kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Karşıyaka ise Yusuf Balcıoğlu, Mustafa Aşan, Onur Kolay, Fatih Taşdelen, Yılmaz Ceylan, Metin Peker, Ali Say, Ertuğrul Sancaktutan, Ahmet Batuhan Akyüz, Fatih Ergen, Özgür Güler ilk onbiri ile çıktı. 

EDİRNESPOR ÖNE GEÇTİ 

Maça hızlı başlayan Edirnespor ilk dakikalardan itibaren İzmir temsilcisi karşısında galibiyet golünü aradı. 20’inci dakikada gelişen Edirnespor atağında topla buluşan Yasin düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Edirnespor’u karşılaşmada öne geçirdi. Bu golden sonra Karşıyaka’nın Fatih Taşdelen ve Yılmaz ile bulduğu fırsatlarda çabası sonuç vermedi ve ilk yarı Edirnespor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

EDİRNESPOR’DAN ÖNEMLİ GALİBİYET 

Karşılaşmanın ikinci devresinde beraberlik golü için yüklenen Karşıyaka kalesinde ikinci golü gördü. 51’inci dakikada gelişen Edirnespor atağında topla buluşan İhsan Uğur düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Edirnespor’u karşılaşmada iki farklı öne geçirdi. Farkın ikiye çıkmasının ardından ev sahibi ekip kontrollü bir futbol ortaya koyarken, konuk ekip ise gol için rakip kaleye yüklense de rakip kalede tehlike yaratmadı. Karşılaşmanın son dakikasında sahneye çıkan Erkan, topu ağlara göndererek maçın skorunu belirledi. Edirnespor bu galibiyetle birlikte puanını 23 yaparak önemli bir galibiyete imza atarken, Karşıyaka, düşme potasındaki rakibine yenilerek 40 puanda kalıp, Play-Off hattından çıkarak 8. sıraya geriledi.

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10