Kaymakam Güler, Halkla Buluşma Toplantısında vatandaşlarla buluştu

Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler Başkanlığında, Generli ve Dedecik Mahallesinde Halkla Buluşma Toplantısı yapıldı.

29.04.2024 17:37:00 0
Kaymakam Güler, Halkla Buluşma Toplantısında vatandaşlarla buluştu

Vatandaşların taleplerini, şikâyetlerini ve dertlerini dinlemek, sorunları, ihtiyaçları yerinde tespit etmek ve çözüm üretmek amacıyla Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler Başkanlığında, Generli ve Dedecik Mahallesinde Halkla Buluşma Toplantısı yapıldı. 

Düzenlenene toplantıya; İlçe Jandarma Komutanı Alaettin Türkmen, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mustafa Topcu, İlçe Sağlık Müdürü Rahmi Meral, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ufuk İşcan, Süleymanpaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İlker Demirtaş ve ilgili Mahalle Muhtarları katıldı. 

 

SORUNLARINI VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ 

 

Kaymakam Güler, mahalle sakinlerinin sorunları ve talepleri dinledi. Sorunların çözümü için gerekli işlemler yapılmak üzere notlar alındı.

 

GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILACAK 

 

Toplantıda, vatandaşlar tarafından dile getirilen sıkıntılar ile ilgili, kurum müdürleri tarafından gerekli bilgilendirmeler yapıldı, sorunların çözümü ve vatandaşların taleplerinin yerine getirilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını Kaymakam Güler tarafından ifade edildi. Kaymakam Mustafa Güler’e, vatandaşlar ve muhtarlar yapmış olduğu ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ederek kendilerine teşekkür ettiler.

Haber / Sevay SÖNMEZ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10