Kırklarelispor ile Vanspor puanları paylaştı

Bu sezon ligde istediği sonuçları alamayan Kırklarelispor hafta sonunda evinde Vanspor’u konuk etti.

Bölgede Gündem 27.09.2022 12:54:00 0
Kırklarelispor ile Vanspor puanları paylaştı

Bu sezon ligde istediği sonuçları alamayan Kırklarelispor hafta sonunda evinde Vanspor’u konuk etti. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma ilk devre atılan karşılıklı gollerle 1-1 sonuçlanırken, konuk ekip Emrah Tacir’in ilk devrenin sonunda gördüğü kırmızı kart ile maçın ikinci yarısını bir eksikle oynadı.

 

TFF 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup'ta Kırklarelispor hafta sonunda evinde Vanspor’u konuk etti. Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda Pazar günü saat 16'00’da başlayan karşılaşmayı orta hakem olarak Hasan Kaçar yönetirken, yardımcılıklarını ise Ozan Burak Akduman ve Oğuzhan Yazır yaptı. Dördüncü hakem olarak Metin Ateş görev aldı.

KONUK EKİP ÖNE GEÇTİ

Ev sahibi ekip Kırklarelispor Mehmet Cinpir, Cengiz Demir, Atakan Gündüz, Mert Çölgeçen, Canberk Ömer Özdemir, Furkan Fehmi Güneş, Serhat Mermer, Sabrican Vural, Enes İslam İlkin ve Sinan Akgöl ilk onbiri ile çıktı. Vanspor ise karşılaşmaya Haydar Yılmaz, Furkan Saki, Miraç Acer, Alihan Kulabas, Uğur Can, Yaser Hacımustafaoğlu, Muhammed Ali Doğan, Uğur Adem Gezer, Sedat Komi ve Barış Sağır ilk onbiri ile çıktı. Karşılaşmanın 3’üncü dakikasında  soldan gelişen atakta ceza alanı önünde Uğur Can göğsü ile indirdi. Barış Sağır'ın savuna arkasına topu gönderdi, savunmanın uzaklaştıramadığı topa Yaser Hacımustafaoğlu'nun yere düşerken dokundu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

KONUK EKİP ON KİŞİ KALDI

Golün şokunu üzerinden çabuk atan Kırklarelispor 9’uncu dakikada beraberlik golünü buldu. Kendi yarı sahasında kazanılan serbest vuruşta, Cengiz uzun bir pas çıkardı. Enes İslam ceza alanı içine girerken, Furkan Saki'nin müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı gole çeviren Furkan Fehmi, maçta eşitliği sağladı. Hakem ilk yarının bitimi için 3 dakika uzatma gösterdi.

İkinci uzatma dakikasında Vanspor'lu Emrah ile Kırklarelispor'lu Furkan arasındaki gerginlik sonrası, hakem Emrah Tacir'e kırmızı kart gösterdi. Furkan ve Vanporlu Miraç Acer de sarı kart gördü.İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre 1-1 sonuçlandı.

BİRER PUANLA AYRILDILAR

Karşılaşmanın ikinci devresinde rakibinin eksik olmasını değerlendirmek isteyen Kırklarelispor ataklar geliştirmesine rağmen bir türlü galibiyet golünü bulamadı. Bir çok pozisyona giren ev sahibi ekip Kırklarelispor Vanspor’un tecrübeli eldiveni Haydar Yılmaz’ı geçemedi. Hakem maçın bitimi için 8 dakika uzatma gösterdi. Bu dakikalarda iki takımın atakları da sonuç vermedi ve taraflar sahadan tek puanla ayrıldı. Vanspor puanını dokuza yükseltirken, Kırlarelispor ise puanını 7 yaptı.

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10