Kırklarelispor’dan rahat galibiyet

TFF 2.Lig A Grubu’nda mücadele eden Kırklarelispor hafta sonunda evinde Serikspor’u konuk etti.

16.04.2024 12:53:00 0
Kırklarelispor’dan rahat galibiyet

Maç boyunca rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan Kırklarelispor karşılaşmadan da 3-0 galip ayrıldı. Kırklarelispor bu galibiyetle puanını 43 yaparken, Serikspor ise 37 puanda kaldı. 

 

Kırklareli Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Ali Rıza Altunbakır yönetirken, yardımcılıklarını Halil Tolgahan Demir, Nezihi Aytar yaptı. Kırklarelispor karşılaşmaya Mızhat Burak Sarı, Bedirhan Özyurt, Necmican Cebeci, Muharrem Doğan, Semih Üstün, Taşkın Kartal, Hüseyin Altuğ Taş, Yücel Candemir, Muhammer Denizhan Taşkan, Furkan Fehmi Güneş, Efecan Barlık kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Serikspor ise karşılaşmaya Burak Çapkınoğlu, Tolga Yakut, Sinan Kalaycı, Serdar  Güncün, Aykut Uluç, Furkan Balaban, Uğur Mustafa Türk, Emre Toptan, Sabrican Vural, Oğuzhan Doğan, Ömer Faruk Yılmaz kadrosu ile çıktı. 

 

İLK DEVREYİ ÖNDE TAMAMLADI 

 

Taraftarı önünde maça iyi bir başlangıç yapan Kırklarelispor ilk dakikalarda sağlı sollu atalar geliştirdi. Serikspor savunma ağırlıklı bir futbol ortaya koyarken, ataklarını sıklaştıran Kırklarelispor 39’uncu dakikada Efecan Barlık’ın golüyle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan Kırklarelispor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklenirken ilk devrenin uzatma dakikalarında fark ikiye çıktı. Sağ kanattan gelişen atakta Efecan Barlık düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Kırklarelispor’un ikinci golünü kaydetti. 

 

 

FARKLI KAZANDI 

 

Karşılaşmanın ilk devresini önde tamamlayan Kırklarelispor ikinci devrede de üstünlüğünü sürdürdü. Rakip kalede ataklarını sıklaştıran Kırklarelispor 66’ıncı dakikada Furkan Fehmi Güneş ile farkı da üçe çıkardı. Bu gol aynı zamanda maçın da skorunu belirlerken, uzun süredir 3 farklı galibiyet alamayan Kırklarelispor, aldığı 3-0’lık galibiyetle bu şanssızlığını da kırmış oldu. Aldığı 3 puan sonrası ligde 43 puana çıkan Kırklarelispor, düşme potasındaki rakipleri ile farkı açtı. Öte yandan mücadeleyi Kırklareli’nin çiçeği burnunda Belediye Başkanı Derya Bulut da şeref tribününden takip etti.

 

Haber/Yusuf DURMUŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10