Liderlik ve Yöneticilik konferansı düzenlendi

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Yönetici Buluşmaları kapsamında "Liderlik ve Yöneticilik" konferansı düzenlendi.

6.05.2024 16:16:00 0
Liderlik ve Yöneticilik konferansı düzenlendi

Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezinde Yönetici Buluşmaları çerçevesinde düzenlenen Prof. Dr. Acar Baltaş tarafından sunumu yapılan "Liderlik ve Yöneticilik (Yönetimde Zihniyet Değişikliği) " başlıklı konferansa;  Vali Yardımcısı Asalet Karabulut, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, Tekirdağ geneli resmi ve özel okul/kurum müdürleri katıldı. 

 

PLAKET TAKDİM EDİLDİ 

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın söylenmesinin ardından açılış konuşmasını İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan'ın yaptığı program, Vali Yardımcısı Asalet Karabulut'un katılımcılara hitabı ile devam etti. Konferans sonunda Prof. Dr. Acar Baltaş'a ve programa katkıları dolayısıyla İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın adına BİL Eğitim Kurumları Genel Müdürü Elif Pehlevan'a Vali Yardımcısı Asalet Karabulut ve İl Millî Eğitim Müdürü Ersan Ulusan tarafından plaket ve çiçek takdim edildi.

 

Haber / Dilek Hilal DURAN 

 


0282 747 65 10