Mezarlıklar Allah’a emanet

Çerkezköy’de bulunan bazı mezarlıkların içler acısı hali tepki çekiyor.

30.04.2024 17:41:00 0
Mezarlıklar Allah’a emanet

Özellikle Türbedere Mezarlığı ile Bahçeli Mezarlığı’nda bakımsızlıktan otların büyüdüğünü belirten vatandaşlar, belediyenin mezarlıklarda gerekli çalışmayı yapmasını istedi. 

 

Çerkezköy Belediyesi’nin bayramlarda mezarlıktaki yakınlarını ziyarete giden vatandaşlara çiçek dağıtmasını takdir ettiklerini belirten vatandaşlar, bazı mezarlıkların bakımsızlığına ise tepki gösterdi. 

 

 

HER YAĞMURDA SULAR ALTINDA KALIYOR

 

İstasyon Mezarlığı ile Tepe’deki mezarlığın temiz ve bakımlı olmasına rağmen Türbedere Mezarlığı ile Bahçeli Mezarlığı’nın bakımsız kaldığını belirten vatandaşlar, “Türbedere Mezarlığı’nın alt kısmındaki mezarlar her yağmur yağdığında sular altında kalıyor, her yer çamur içinde kalıyor. Belediye yetkilileri yıllardır bu soruna çözüm bulamadı. Ayrıca mezarlıktaki otlar da düzenli olarak temizlenmiyor” diyerek tepki gösterdi. 

 

 

VATANDAŞI RAHATSIZ EDEN BU MANZARA YETKİLİLERİ RAHATSIZ ETMİYOR MU? 

 

Bahçeli Mezarlığı’ndaki otların da neredeyse insan boyuna ulaştığını belirten vatandaşlar, “Mezarlıkların bu içler acısı hali yetkilileri rahatsız etmiyor mu? Belediye, bu işler için ilçedeki 4 mezarlıkta birer kişi görevlendirse hem mezarlıkların bakımı ve temizliği yapılır hem de 4 kişiye istihdam sağlanmış olur” diyerek yetkililere seslendi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 747 65 10