Milletvekili Yontar’dan başkanlara ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, Marmaraereğlisi, Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı, Saray ve Süleymanpaşa'da 31 Mart’a gerçekleştirilen Mahalli İdareler seçimlerinde zaferle ayrılan başkanları ziyaret etti.

Çerkezköy 24.04.2024 13:56:00 0
Milletvekili Yontar’dan başkanlara ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, Marmaraereğlisi’nde bayrağı Hikmet Ata’dan devralan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Mustafa Onur Bozkurter’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. 

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bozkurter, “Tekirdağımızın ablası, Milletvekilimiz Sayın Nurten Yontar hanımefendiyi makamımda ağırlamaktan onur duydum. Kendilerine nazik ziyaretleri ve seçim sürecinde verdikleri destek için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

 

 

 

BAŞKAN SARIKURT’U ZİYARET ETTİ 

 

Milletvekili Yontar daha sonra yeniden Çorlu Belediye Başkanı seçilen Ahmet Sarıkurt’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Yontar’a buradaki ziyaretinde CHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar eşlik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sarıkurt, “Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekilimiz Sayın Nurten Yontar ve İlçe Başkanımız Sayın Cüneyt Akar’a nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun dilekleri için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 

 

 

AKAY İLE BİR ARAYA GELDİ 

 

Yontar daha sonra Çerkezköy’de tarih yazarak 3’üncü kez Belediye Başkanı seçilen Vahap Akay’ı makamında ziyaret ederek tebrik etti. Akay, nazik ziyaretinden dolayı Milletvekili Nurten Yontar’a teşekkür etti. 

 

 

TEBRİK ETTİ 

 

 CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, Akay’ın ardından 31 Mart’ta gerçekleştirilen Mahalli İdareler seçimlerinde rakibi CHP Adayı İrfan Mandalı’ya karşı kıl payı kazanan Mustafa Çetin’i makamında ziyaret ederek tebrik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çetin, “Kapaklı’da bir kez daha seçilen Yeni dönemimiz için hayırlı olsun ziyaretinde bulunan CHP Tekirdağ Milletvekili Sayın Nurten Yontar’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

 

 

BAŞKAN TAŞYASAN VE BAŞKAN NALLAR İLE BİR ARAYA GELDİ 

 

Yontar daha sonra Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan’ı makamında ziyaret etti. Yontar Taşyasan’ı yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek tebrik etti. Milletvekili Yontar’a teşekkür eden Başkan Taşyasan, “Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekilimiz Sayın Nurten Yontar’a nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun dilekleri için teşekkür ederim” dedi.  

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar daha sonra Süleymanpaşa’da bayrağı Hüseyin Uzunlar’dan devralan Volkan Nalları makamında ziyaret etti. Yontar yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunduğu Nallar’a başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Nallar Yontar’a teşekkür etti. 

 

 

 

 

ÇİÇEĞİ BURNUNDA BAŞKANLARI ZİYARET ETTİ 

 

Ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Nurten Yontar, “Tekirdağ'ımızın birbirinden güzel ilçeleri olan Marmaraereğlisi, Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı, Saray ve Süleymanpaşa'da göreve başlayan çiçeği burnunda belediye başkanlarımıza tebrik ziyaretinde bulundum. Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Sayın Mustafa Onur Bozkurter, Çorlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet Sarıkurt, Çerkezköy Belediye Başkanı Sayın Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı Sayın Mustafa Çetin, Saray Belediye Başkanı Sayın Abdül Taşyasan ve Süleymanpaşa Başkanı Sayın Volkan Nallar'ı tebrik ediyor, nezaketleri ve misafirperverlikleri dolayısıyla teşekkür ediyor ve görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

 

 

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10