Öğe, Fatih Mahallesi sakinleriyle iftar sofrasında buluştu

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, Fatih Mahalle sakinleri ile düzenlenen iftarda bir araya geldi.

Çerkezköy 28.03.2024 11:15:00 0
Öğe, Fatih Mahallesi sakinleriyle iftar sofrasında buluştu

Fatih Mahallesi Çiler Sokak’ta kurulan iftar sofrasına AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, AK Parti ve MHP’den oluşan Cumhur İttifakı belediye meclis üyesi adayları ve teşkilat mensupları ile çok sayıda kişi katıldı.

 


GÖNÜL SOFRALARI KURULMUŞ 


Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe masaları dolaşarak vatandaşlarla sohbet ederken, okunan ezanın ardından oruçlar açıldı. İftar programında konuşan Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,” Ramazanla birlikte milletimizin birlik ve beraberliğinin had safhaya taşınması için sağ olsun Abdullah başkanımız gönül sofralarını kurmuş. Bu gönül sofralarına gelerek bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyorum” dedi. 


DUALARINIZI VE DESTEKLERİNİZİ ESİRGEMEYİN 


31 Mart seçimlerine kısa bir süre kaldığını ifade eden Yüksel, “ İnşallah bu seçimlerin sonuçlarının bize ve bizden sonra gelecek nesillere hayırlar getirmesi için dua edeceğiz. Rabbim birlik ve beraberliğimize zeval vermesin. Şanlı ay yıldızlı bayrağımızı göklerden indirmesin. Okunan bu güzel ezanları topraklarımızda susturmasın. El birliği ile Tekirdağ’ın 11 ilçesine çok güzel Büyükşehir’in yatırımlarıyla geliyoruz. İyi ki bu genç kardeşlerimize oy vermişiz, verdiğimiz oydan dolayı bizleri mahcup etmediler. Çerkezköy’ün suyundan alt yapısına, sokaklarından caddelerine kadar her tarafına kadar hizmet getirdiler. Çerkezköy’e tramvaylar ve hızlı trenler getirdiler. Allah onlardan razı olsun dedirteceğiz. Dualarınızı ve desteklerinizi esirgemeyin” diye konuştu. 

 


HAK ETTİĞİ HİZMETLERLE BULUŞTURACAĞIZ


Teşkilatın düzenlediği iftara katılım sağlayan herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, “ Rabbim tutmuş olduğumuz oruçları kabul eylesin. Nice ramazanlarda bu sofralarda olmayı nasip etsin. İftar sofralarında olmaktan son derece mutluyuz. Şehrimizi, ilçemizi ve siz mahalle sakinlerimizi hak ettiği hizmetlerle buluşturacağız. Çerkezköy’ü gerçek belediyecilik ile buluşturmanın zamanı gelmiştir. Çerkezköylü hemşerilerimizin bu hizmetlere ve yapılacak projelerde sonuna kadar hakkı vardır. Şimdiye kadar Çerkezköy’ün maalesef at yapı sorunları ve birçok sorunu bizleri mağdur etmiştir” dedi. 


DAHA MUTLU BİR ÇERKEZKÖY YAPACAĞIZ 


Çerkezköylüleri gerçek belediyecilik ile bu mağduriyetlerden kurtaracakları sözünü veren Öğe, “ Yeni projelerimizle Çerkezköy’ü daha yaşanabilir bir Çerkezköy haline getireceğiz. Az vaktimiz kaldı. 31 Mart’ta sizlerin destekleriyle, dualarıyla komşularımızın destekleriyle bu kadrolarımızla Çerkezköy’ü daha mutlu bir Çerkezköy yapacağız. Sizlerden destek istiyoruz. Sizlerden bizlere güvenmenizi ve inanmanızı istiyoruz. Gençlerimiz, çocuklarımız ve kadınlarımız için birçok projemizi hayata geçireceğiz. Artık Çerkezköy sizlerle birlikte daha mutlu bir Çerkezköy olacaktır. Sorunları bitmiş, sosyal alanları sosyal projeleri ile yarışan bir Çerkezköy olacaktır. Sizlerden 31 Mart’ta sandığa giderek Cumhur İttifakı kadrolarına güçlü bir destek vermenizi istiyorum” dedi. 


Haber/Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10