Öğrenciler ‘Minik Eller, Büyük Hayaller’ etkinliğinde buluştu

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, “ Minik Eller Büyük Hayaller” projesi kapsamında 22-26 Nisan tarihlerinde Çerkezköy’deki okullarda çeşitli etkinlikler düzenledi.

Çerkezköy 25.04.2024 16:46:00 0
Öğrenciler ‘Minik Eller, Büyük Hayaller’ etkinliğinde buluştu

Hayat Boyu Öğrenme Kurumları, Geleceğimiz Olan Çocuklarımızla Buluşuyor Etkinliği kapsamında Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde görev alan usta öğreticilerle ‘Minik Eller, Büyük Hayaller’ etkinliği kapsamında okullarda etkinlikler gerçekleştirildi.

 

 

UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADILAR 

 

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde yürütülen ‘ Hayat Boyu Öğrenme Kurumları, Geleceğimiz Olan Çocuklarımızla Buluşuyor’ projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor. Proje kapsamında düzenlenen ‘Minik Eller, Büyük Hayaller’ etkinliği ile öğrenciler el sanatları ve çeşitli etkinliklerle buluştu. Anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen etkinlikte öğrenciler unutulmaz bir gün yaşadılar. 

 

 

 

BİRÇOK OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİRDİK 

 

Düzenlenen etkinlik ile çocukların yaratıcılık ve sosyal becerilerini artırmayı amaçlarını belirten Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, ‘ Minik Eller, Büyük Hayaller’ etkinliğinin geleneksel sanatları yaşatmayı ve nesilden nesle aktarmayı amaçladıklarını vurguladı. 

 

 

Akman, “ 22-26 Nisan tarihleri arasında öğretmenlerimiz, usta öğreticilerimiz ve kursiyerlerimiz tarafından Çerkezköy Veliköy İlkokulu ve Kızılpınar Atatürk İlkokulu’nda ebru gösterimi, Şehit Mustafa Baykuş İlkokulu ve Nurullah Narin Ortaokulu’nda halk oyunları zeybek gösterisi, Recep Arif Gabralı İlkokulu ve Şehit Mustafa Baykuş Anaokulunda yüz boyama etkinliği ve kukla etkinliği, Metin Seçkin Ortaokulu, Kızılpınar 125.Yıl Ortaokulu’nda ve Kızılpınar Selahattin Eyyübi İmam Hatip Ortaokulu’nda halk oyunları Tekirdağ yöresi gösterisi, Metin Seçkin Ortaokulu ve Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu’nda işaret dili gösterisi, Tepe İlkokulu Anaokulu ve Kızılpınar Anaokulu’nda kurabiye yapımı ve süsleme etkinliği Fevzipaşa İlkokulu ve Büyükşehir Belediyesi Ortaokulu’nda sepet örücülüğü etkinliği, Kızılpınar Selahattin Eyyübi İmam Hatip Ortokulu ve Kızılpınar 125.Yıl Ortaokulu’nda ise bağlama kursu etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliklerimiz önümüzdeki günlerde diğer okullarımızda da gerçekleştirilecek” dedi.

 

 

 

 

 

Haber/Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10