Şehit aileleri ve gaziler iftarda bir araya geldi

Kapaklı'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Kapaklı Kaymakamlığı tarafından Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi Balo Salonu’nda düzenlenen iftar programında bir araya geldiler.

19.03.2024 12:39:00 0
Şehit aileleri ve gaziler iftarda bir araya geldi

Davetlilerin oruçlarını açmasının ardından yemek duası edildi.

 

RAMAZAN AYINI TEBRİK ETTİ 

 

Duanın ardından konuşan Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal, davetlilerin Ramazan ayını tebrik etti. Gürdal, “Allah tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin inşallah. Bugün iftar davetimize icabet ettiğiniz için her birinize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

 

 

“SİZLER BİZİM BAŞ TACIMIZSINIZ”

 

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü olduğunu söyleyen Kaymakam Mustafa Gürdal, “Bizler bugün sizlerle bir araya gelmek, orucumuzu bu anlamlı günde birlikte açmak istedik. Bu vatan için, bu bayrak için, bu ülke için gencecik fidanlarını toprağa veren annelerimizle, babalarımızla birlikte olmak istedik. Sizler bizim baş tacımızsınız” dedi. 

 

 

“DEVLETİMİZ SİZLERİN YANINDA”

 

Gürdal, “Ülkemizin bir ve beraber olduğunu, devletimizin şehit ailelerimize her zaman sahip çıkacağını bilmenizi istiyorum. Sizlerle her fırsatta bir araya gelmeyi, halinizi hatırınızı sorup sohbet etmeyi çok önemsiyoruz. Kapımız size her zaman açık. Ben tekrardan katılımınız için teşekkür ediyor, tuttuğumuz oruçların kabul olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. Düzenlenen iftar programına; Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Gazi Aksoy, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilcisi İbrahim Çetintaş, Belediye Meclis Üyeleri ve Adayları, STK temsilcileri, muhtarlar, şehit aileleri ve gaziler ile aileleri katıldı. 

 

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10