Sitespor’un gençleri U-15’te Tekirdağ şampiyonu oldu

Tekirdağ U-15 Ligi playofflarında mücadele eden Kapaklı Sitespor sezonun bitmesine bir hafta kala en yakın rakibine dört puan fark yaparak şampiyonluğunu ilan etti.

Kapaklı 7.04.2024 15:16:00 0
Sitespor’un gençleri U-15’te Tekirdağ şampiyonu oldu

 

Tekirdağ U-15 Ligi C Grubunda mücadele eden Kapaklı Sitespor oynadığı 6 karşılaşmada Çerkezköy 1923 Gençlikspor, Kapaklıspor, Fevzipaşaspor, Tekirdağ Marmaraspor, Çerkezgücüspor ve Büyükyoncalıspor’u mağlup ederek sezonu 18 puanda şampiyon tamamladı. Oynadığı altı karşılaşmada 24 gol atan Kapaklı Sitespor kalesinde ise bir gol gördü. 


PLAYOFFLARA YÜKSELDİ 


Grubu lider tamamlayan Kapaklı Sitespor playofflara yükseldi. İlk maçında Çorlu Belediyesi Futbol Kulübü ile golsüz berabere kalan Kapaklı Sitespor ikinci hafta Çerkezköy 1923 Gençlikspor’u beş golle geçti. Akçeşmespor’u deplasmanda altı golle geçen Kapaklı Sitespor ardından ise Sağlıkspor’u deplasmanda 4-0 mağlup etti. Aslan Yıldızspor karşısında zaman zaman zorlanmasına rağmen karşılaşmadan tek golle galip ayrılan Kapaklı Sitespor ilk devreyi ise 13 puanla lider tamamladı. 


BİR HAFTA KALA ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETTİ 


İkinci devrenin ilk maçında Çorlu Belediyesi Futbol Kulübü ile yine golsüz berabere kalan Kapaklı Sitespor yedinci hafta deplasmanda Çerkezköy 1923 Gençlikspor’u dört golle mağlup etti. 8.hafta maçında Akçeşmespor ile karşı karşıya gelen Kapaklı Sitespor karşılaşmadan da 5-1 galip ayrıldı. Cumartesi günü ise dokuzuncu hafta maçında evinde Sağlıkspor’u ağırlayan Kapaklı Sitespor karşılamadan da 7-1 galip ayrılarak ligin bitmesine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Kapaklı Sitespor son hafta maçında ise Aslan Yıldızspor ile karşı karşıya gelecek. 


Haber/Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10