Soytürk, Kapaklı OSB ve Yalıboyu OSB Müteşebbis Heyeti Toplantılarına katıldı

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti Toplantısı'na ve Yalıboyu Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti Toplantısı’na katıldı.

8.05.2024 11:18:00 0
Soytürk, Kapaklı OSB ve Yalıboyu OSB Müteşebbis Heyeti Toplantılarına katıldı

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk ilk olarak Kapaklı OSB Bölge Müdürlüğünde Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti Toplantısı'na katıldı.

 

SORUNLAR MASAYA YATIRILDI 

 

Ardından sanayiciler ile istişarelerde bulunularak, mevcut durum, karşılaşılan sorunlar, çözüm önerileri hakkında bir süre görüşüldü. Toplantıya; Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal, Saray Kaymakamı Refik Ersoy, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin ve Kapaklı OSB Müteşebbis Heyeti ve sanayiciler katıldı.

 

YALIBOYU OSB’DE DE DÜZENLENDİ 

 

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk daha sonra Mer-Ger Ayakkabı Firmasında düzenlenen Yalıboyu Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti Toplantısı’na katıldı. Toplantıya Vali Soytürk’ün yanı sıra Vali Yardımcıları Kaan Peker, Asalet Karabulut,  Sanayi ve Teknoloji Müdürü Fahrettin Alçal, Mer-Ger Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Özdemir,  Yalıboyu OSB Müteşebbis Heyeti ve sanayiciler katıldı.

 

SANAYİCİLER İLE İSTİŞARELERDE BULUNULDU 

 

Vali Soytürk, sanayiciler ile istişarelerde bulunularak, mevcut durum, karşılaşılan sorunlar, çözüm önerileri hakkında bir süre görüştü.

Haber / Sevay SÖNMEZ 


0282 747 65 10