Süleymanpaşa’nın kırsal mahallelerinde toplu taşıma hizmeti başladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa’nın tüm kırsal mahallerinde toplu ulaşım hizmetini başlattı. 

Tekirdağ 9.05.2024 14:22:00 0
Süleymanpaşa’nın kırsal mahallelerinde toplu taşıma hizmeti başladı

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların, ilçe merkezine ve semt pazarlarına ulaşım ihtiyaçlarını rahat sağlayabilmeleri amacıyla, 9 Mayıs Perşembe günü itibariyle Süleymanpaşa’nın tüm kırsal mahallerinde toplu ulaşım hizmetini başlattı. 

Süleymanpaşa’nın kırsal mahallerinde ulaşım hizmeti verilen hat sayısı 9’a çıkartılırken, 39-40-41-42-43-44-45-46-47 numaralı hatlar, Süleymanpaşa ilçesinde Perşembe günleri kurulan semt pazarına ulaşmalarını sağlamak amacıyla her hafta perşembe günü vatandaşlara hizmet verecek. 


HAYIRLI UĞURLU OLSUN


Ulaşım alanında vatandaşlara her türlü kolaylığı sağlamak adına var güçleriyle çalıştıklarını kaydeden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Candan Yüceer, Her geçen gün büyüyen ve gelişen Tekirdağ’da kaliteli, güvenli ve modern ulaşım hizmeti önemli bir ihtiyaç haline gelmiş durumda. Vatandaşlarımız için rahat, konforlu, güvenli ve sürdürülebilir bir ulaşım imkânı sağlama adına var gücümüzle çalışıyoruz. Bu kapsamda Süleymanpaşa ilçemizin kırsal mahallelerinde yaşayan vatandaşlarımızın ilçe merkezine ve semt pazarına ulaşımını sağlamak amacıyla her hafta Perşembe günleri 9 hattımızla hizmete başladık. Güçlü ulaşım ağları, güçlü belediyecilik sloganı çerçevesinde hayata geçirdiğimiz yeni hatlarımız Süleymanpaşa’da yaşayan tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun.Vatandaşlarımız, Süleymanpaşa ilçesinde kırsal mahallelere hizmet verecek olan 39-40-41-42-43-44-45-46-47 numaralı 9 hat ile ilgili saat ve güzergâh bilgilerine www.tekulas.com.tr adresinden ulaşabilirler” dedi. 


Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 747 65 10