Süleymanpaşa Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi

Süleymanpaşa Belediye Meclisi, yerel seçimlerin ardından yeni meclis üyeleri ile 2024-2029 döneminin ilk meclis toplantısını Belediye Başkanı Volkan Nallar başkanlığında gerçekleştirdi.

15.04.2024 10:33:00 0
Süleymanpaşa Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen Süleymanpaşa Belediye Meclisi 2024-2029 dönemi ilk meclis toplantısında, konuşan Belediye Başkanı Volkan Nallar, yeni dönemin Süleymanpaşa ve Tekirdağ için hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

 

2023 YILI FAALİYET RAPORU DA DEĞERLENDİRİLDİ

 

Toplantıda; gündeme dair maddelerin yanı sıra geçtiğimiz ay komisyonlara havale edilen maddelerle ilgili komisyon raporları görüşülerek karara bağlandı. Meclis toplantısında ayrıca 2023 yılı Faaliyet Raporu da değerlendirildi. Kapalı oylama usulü ile yapılan oylamada, meclis üyelerinin oyları ile göreve gelen meclis üyeleri belirlendi. Yapılan oylama sonucu Meclis 1. Başkanvekili Serkan Eriş olurken, Meclis 2. Başkanvekili Oral Çelikkol oldu. Meclis Divan Katipliği Seçiminde ise Divan Katipliği Asil Üyeliklerine Büşra Nur Pelen, Filiz Öregen seçilirken, Mustafa Erdem Erdener ve Mustafa Can Ekiciler ise Yedek Üye olarak seçildiler. Encümen Üyeliklerine Ergün Güleryüz, Burak Boğaç Baykal, Tuncer Akbulutlar seçildi. 

 

KOMİSYON ÜYELERİ BELİRLENDİ 

 

İmar ve Bayındırlık Komisyonu üyeliklerine Ergün Güleryüz,  Burak Boğaç Baykal, Vedat Turunç, Sami Can Kiremitçi ve Şahin Umur seçildi. Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliklerine Tuncer Akbulutlar, Mustafa Erdem Erdener, Elçin Bayol, Filiz Öregen ve Caner Günay seçilirken, Çevre, Sağlık ve Diğer İşler Komisyonu üyeliklerine ise Mustafa Turhan, Nurcan Balıbey, Muzaffer Cumhur,  Ünal Durgut ve Osman Yatman seçildi. Kültür Komisyonu üyeliklerine Büşra Nur Pelen, Selim İldeniz, Rasim Şinik, Kemal Kasırga ve Nihal Köşdere seçilirken, Tarım Komisyonu üyeliklerine ise Mustafa Can Ekiciler, Serkan Eriş, İsmet Şirin, Mehmet Cemil Gökay ve Hikmet Mutlu seçildi. 

 

Haber / Semih SARMA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10