Taşkıranlar Samsungücü Çerkezgücü’nü dört golle geçti

Tekirdağ 2.Amatör Küme D Grubu’nda ilk iki mücadelesi veren Taşkıranlar Samsungücü evinde temsilcimiz Çerkezgücü’nü konuk etti.

6.05.2024 16:05:00 0
Taşkıranlar Samsungücü Çerkezgücü’nü dört golle geçti

Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun ortaya koyan Taşkıranlar Samsungücü karşılaşmadan da 4-0 galip ayrıldı. 

 

2. Amatör D grubu 7. hafta karşılaşmasında Pazar günü saat 14.00’da Kapaklı Şehir Stadı’nda Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü ile Çerkezgücü karşı karşıya geldi. Taraftarı önünde maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Taşkıranlar Samsungücü Fatih Türkyılmaz, Şerif Dilek, Ferhat Yalçınkaya ve Eray Turan’ın bulduğu gollerle karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı. Taşkıranlar Samsungücü yedinci maçında puanını 13 yaparak üçüncü sıradaki yerini korurken, Çerkezgücüspor ise 10 puanda kaldı. 

 

MUTLUYUZ 

 

Karşılaşmadan galibiyet ile ayrıldıkları için mutlu olduklarını kaydeden Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü Teknik Direktörü Furkan Aşık, “5 Mayıs Pazar günü oynadığımız Çerkezgücü Spor müsabakasında baştan sona üstün oynadık. Bunu da 4-0’lık bir skorla perçinledik. Önümüzde 3 maçımız kaldı. Bu maçları kazanarak hedefimiz olan bir üst lige takımımızı çıkarmak istiyoruz” diye konuştu.

 

Haber/Semih SARMA


0282 747 65 10