Tekirdağ Barosu avukatlarından başkanlara tebrik ziyareti

Tekirdağ Barosu Başkanı Avukat Egemen Gürcün, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Candan Yüceer’e ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

16.04.2024 12:35:00 0
Tekirdağ Barosu avukatlarından başkanlara tebrik ziyareti

Tekirdağ Barosu Başkanı Avukat Egemen Gürcün’e ziyaretlerinde; Başkan Yardımcısı Avukat Zümrüt Canku Arslan, Genel Sekreter Avukat Orçun Urak, Yönetim Kurulu Üyeleri Avukat Hasan Mert Ergen, Avukat Fırat Uysalcan, Avukat Zeynep Hazal Taş Fazlı ve Avukat Harun Özmen eşlik etti.

 

BAŞARILAR DİLEDİLER 

 

Tekirdağ Barosu avukatları ilk ziyaretlerini Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer’e gerçekleştirdi. Başkan Yüceer’i makamında ziyaret eden heyet Yüceer’i tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yüceer, Tekirdağ Barosu Başkanı Avukat Egemen Gürcün’e ve beraberindeki avukatlara teşekkür etti. 

 

 

BAŞKAN NALLAR’I ZİYARET ETTİLER 

 

Tekirdağ Barosu Başkanı Avukat Egemen Gürcün ve beraberindeki avukatlar daha sonra 31 Mart Yerel Seçimlerini kazanarak Süleymanpaşa Belediye Başkanlığına Seçilen Volkan Nallar’a tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Nallar’ı makamında ziyaret eden Gürcün, görevinin hayırlı olmasını temenni etti ve çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nallar, Tekirdağ Barosu Başkanı Avukat Egemen Gürcün’e ve beraberindeki avukatlara teşekkür etti. 

 

 

Haber / Şaban KARDEŞ 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10