Tekirdağ Süleymanpaşa Hentbol Sportif A.Ş ligde kaldı

Kadınlar Süper Ligde bu sezon istediği sonuçları alamayan Tekirdağ Süleymanpaşa Hentbol Sportif A.Ş sezonun son maçında Anadolu Üniversitesini konuk etti.

24.04.2024 14:51:00 0
Tekirdağ Süleymanpaşa Hentbol Sportif A.Ş ligde kaldı

Rakibini mağlup eden Tekirdağ Süleymanpaşa Hentbol Sportif A.Ş önümüzde ki yıl da Kadınlar Hentbol Süper liginde mücadele etmeye hak kazandı. 

 

Tekirdağ Süleymanpaşa Hentbol Sportif A.Ş kadın hentbol takımı, geçtiğimiz hafta THF Kadınlar süper liginin 21. Haftasında kendi evinde karşılaştığı Anadolu Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü’nü konuk etti. Müthiş çekişmeye sahne olan karşılaşmadan 31-29’luk galibiyetle ayrılan Tekirdağ Süleymanpaşa Hentbol Sportif A.Ş sezonu 10’uncu sırada tamamlayarak ligde kalmayı başardı. Bu sonuçla Tekirdağ Süleymanpaşa Hentbol Sportif A.Ş kadın hentbol takımı önümüzde ki yılda Süper Ligde mücadele etme hakkını sürdürdü.

 

 

ÇOK MUTLUYUZ 

 

Tekirdağ Süleymanpaşa Hentbol Sportif A.Ş menajeri Cenk Aybaş karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, ‘’ Çok mutluyuz, sezon boyunca bir çok aksiliklerle mücadele ettik. Bunun en başında Tekirdağ merkezde bir salon olmamasıydı. Takımımız bu süreçte antrenman yapmak için neredeyse her gün saatlerce yol gitmek zorunda kaldı. Bu da takımımızın başarısını önemli derece etkiledi. Bu durum taraftarlarımızın da maçlarımıza olan ilgisini azalttı. Trakya’nın Kadınlar Hentbol Süper Liginde ki tek temsilcisi olan takımımız bu süreçte ne yazık ki çok fazla destek görmedi. Önümüzde ki sezonda süper ligde mücadele edeceğiz, umarım tüm şehrimiz, bürokratlarımız ve taraftarlarımız yanımızda olur” dedi. 

 

Haber/Semih SARMA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10