Tekirdağ Süper Amatör Ligde haftanın görünümü

Tekirdağ Süper Amatör Ligde 23.hafta karşılaşmaları Pazar günü oynandı. Lider Tekirdağspor evinde Hayrabolu Belediyespor ile karşı karşıya gelirken, skor 5-0 iken Hayrabolu Belediyesi Gençlikspor’un sahadan çekilmesi sonrası tam

17.04.2024 15:57:00 0
Tekirdağ Süper Amatör Ligde haftanın görünümü

Tekirdağspor bu karşılaşmanın ardından şampiyonluğunu ilan ederken, gruptaki temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor ise evinde 100.Yılspor’a tek golle mağlup oldu. 

 

Tekirdağ Süper Amatör Ligde hafta sonunda dört karşılaşma oynandı. Haftaya lider durumda giren Tekirdağspor evinde Hayrabolu Belediyesi Gençlikspor’u ağırladı. Maça galibiyet parolası ile giren Tekirdağspor üst üste goller buldu. Skor 5-0 iken yaşanan tartışma sonrası Hayrabolu Belediyesi Gençlikspor oyuncuları sahadan çekildi. Karşılaşma tamamlanamazken, bu karşılaşmanın ardından Tekirdağspor ligin bitimine üç hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. 

 

 

100.YILSPOR’DAN ÖNEMLİ GALİBİYET 

 

Haftaya ikinci sırada giren 100.Yılspor ise deplasmanda temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’a konuk oldu. Zirvenin en önemli karşılaşmasına her iki takımda galibiyet parolası ile başlarken, ilerleyen bölümlere doğru konuk ekip 100.Yılspor kaydettiği golle karşılaşmada öne geçti. Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ise kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. Savunmada hata yapmayan konuk ekip temsilcimiz ataklarında gole izin vermedi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada 100.Yılspor’un tek gollü üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu zorlu karşılaşmadan üç puan ile ayrılarak puanını 57 yapan 100.Yılspor ligi ikinci sırada tamamlamak adına önemli bir galibiyet elde etti. 1911 Çerkezköyspor ise dördüncü mağlubiyetini alarak 49 puanda kaldı. 

 

KAPAKLI SİTESPOR ÜÇ GOLLE GÜLDÜ 

 

Zirve hesapları yapan Kapaklı Sitespor ise hafta sonunda deplasmanda Çorluspor’a konuk oldu. Bu sezonun flaş takımlarından olan Kapaklı Sitespor Çorluspor’u Abdullah Korkmaz, Nurullah Sansarkan ve Serdar İşar’ın bulduğu gollerle 3-1 mağlup etti. Kapaklı Sitespor bu galibiyetle birlikte puanını 56 yaparken, Çorluspor ise 43 puanda kaldı. 

 

 

SEKİZ GOLLÜ KARŞILAŞMADA GÜLEN ŞARKÖYSPOR 

 

Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise Şarköyspor evinde Sağlamtaşspor’u konuk etti. Bol gollü geçen karşılaşmada rakibine göre daha etkili bir oyun ortaya koyan Şarköyspor kaydettiği gollerle ilk devreyi önde tamamladı. Kalan dakikalarda kalesinde iki gol görmesine rağmen Sağlamtaşspor ağlarına altı gol bırakan Şarköyspor karşılaşmadan da 6-2 galip ayrıldı. Şarköyspor bu galibiyetle birlikte puanını 23 yaparken, Sağlamtaşspor ise 28 puanda kaldı. 

 

Haber/Semih SARMA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10