Tekirdağ’da bayramlaşma programı düzenlendi

11 ayın sultanı Ramazan’ı geride bırakarak eriştiğimiz Ramazan Bayramı dolayısıyla Tekirdağ’da bayramlaşma programı düzenlendi.

Tekirdağ 12.04.2024 12:38:00 0
Tekirdağ’da bayramlaşma programı düzenlendi

Tekirdağ Polisevinde düzenlenen programda protokol üyeleri, emniyet personeli ve vatandaşlar bayramlaştı. Bayramlaşma Programı'na Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, TBMM 29. Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Tekirdağ Milletvekilleri Mestan Özcan, Çiğdem Koncagül, İlhami Özcan Aygun, Nurten Yontar, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, Tekirdağ Eski Milletvekili Mustafa Yel, protokol üyeleri, emniyet personeli ve vatandaşlar katıldı.

 

 

SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTILAR 

 

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, TBMM 29. Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Tekirdağ Milletvekilleri Mestan Özcan, Çiğdem Koncagül, Tekirdağ Eski Milletvekili Mustafa Yel ve protokol üyeleri, Ramazan Bayramı münasebetiyle Süleymanpaşa Sahil Bot Komutanlığını ziyaret etti. Süleymanpaşa Sahil Bot Komutanı Rıdvan Ateş ve Sahil Güvenlik Komutanlığı personeli tarafından karşılanan Vali Soytürk ve protokol üyeleri, Bot Komutanı Rıdvan Ateş ve Sahil Güvenlik Komutanlığı personelinin Ramazan Bayramı'nı kutlayarak iyi bir bayram geçirmelerini temenni etti.

 

 

ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİLER 

 

Vali Recep Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk, Ramazan Bayramı dolayısıyla 16 Ekim 2001 tarihinde Tokat’ın Armutlu Kadı Vakfı Köyü'nde teröristler tarafından pusuya düşürülerek Şehit edilen TSK personeli Servet Güzelsoy'un ailesini ziyaret etti. Vali Soytürk ve Eşi Nurdan Soytürk, Şehit Ailesi ile bir süre sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu. Ramazan Bayramlarını kutlayarak gönüllerini aldılar. Kur'an-ı Kerim okunması ve dua edilmesinin ardından ziyaret sona erdi.

 

 

İL JANDARMA KOMUTANLIĞI’NI ZİYARET ETTİLER 

 

Vali Soytürk, Ramazan Bayramı dolayısıyla İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin tarafından karşılanan Vali Soytürk İl Jandarma Komutanı Çetin ve İl Jandarma Komutanlığı personelinin bayramını kutladı. Vali Recep Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk daha sonra 19 Eylül 1993 tarihinde Diyarbakır'da teröristlerin açtığı ateş sonucu Şehit olan TSK personeli Şenol Kartal'ın ailesini ziyaret etti. Vali Soytürk ve Eşi Nurdan Soytürk, Şehit Ailesi ile bir süre sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu. Ramazan Bayramlarını kutlayarak gönüllerini aldılar. Kur'an-ı Kerim okunması ve dua edilmesinin ardından ziyaret sona erdi.

 

 

VALİ SOYTÜRK VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI 

 

Vali Recep Soytürk, Süleymanpaşa’da bir kahvehaneyi ziyaret ederek burada bulunan vatandaşlarla bayramlaştı.  Vali Soytürk vatandaşlarla bir süre sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu.

 

 

GÖREV BAŞINDAKİ PERSONELLERİ ZİYARET ETTİ 

 

Vali Recep Soytürk, Malkara Yolu ve Beyazköy Uygulama Noktalarını ziyaret ederek görevi başında bulunan Polis ve Jandarmalarla bayramlaştı. Vali Soytürk, görevli personelin bayramını kutlayarak görevlerinde başarılar diledi. Soytürk daha sonra Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ni ziyaret etti. Görevi başında bulunan personelin, yeni doğum yapan bir annenin ve tedavi gören vatandaşların bayramını kutladı. Vali Soytürk'e ziyaretleri sırasında İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan, Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Lütfü Çağatay Onar eşlik etti.

 

 

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10