TMS Çerkezköy 60 üyesini Didim’de eğitime gönderdi

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, sendika üyelerinin eğitimlerinin aralıksız bir şekilde sürdürüldüğünü kaydetti.

13.04.2024 16:50:00 0
TMS Çerkezköy 60 üyesini Didim’de eğitime gönderdi

Koçak, 60 üyeyi aileleriyle birlikte toplam 154 kişiyi Anadolu Hotels Didim Club Otellerinde gerçekleştirilecek olan eğitime gönderdiklerini ifade etti. 

 

Türk Metal Sendikası’nın 2002 yılında başlattığı eğitimlerde bugüne kadar binlerce  sendika üyesinin eğitim aldığını belirten Türk-iş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak Türk Metal Sendikası olarak eğitimlere çok önem verdiklerini kaydetti. 

 

 

HER AY ARALIKSIZ SÜRÜYOR 

 

Koçak, sendika üyelerine her alandaki eğitimin yaşamın bir parçası olduğunu ve eğitimli insanın üretimde de ekonomiye çok daha fazla katkı sağladığını kaydederek, “Türk Metal Sendikası olarak biz eğitime çok önem veriyoruz. Bu nedenle üyelerimizin üretimde ülke ekonomisine daha çok katkı sağlamaları ve bilinçli üretim yapmaları bakımından eğitimlere önem veriyoruz. Eğitimlerimiz 2002 yılından bu yana her ay aralıksız şekilde sürüyor. Verilen bu eğitimlerimizle üyelerimiz çalıştıkları işyerlerinde çok daha bilinçli üretim gerçekleştirmesi ile ülke ekonomimize de çok daha fazla katkı sağlamaktadırlar. Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi olarak Anadolu Hotels Didim Clup’te yapılacak olan eğitime katılmak üzere Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubemize bağlı işyerlerinde çalışan üyelerimizden önceki akşam toplam 60 üyemizi aileleriyle birlikte toplam 154 kişiyi otobüslerle yolcu ettik” dedi. 

 

TEŞEKKÜR ETTİ 

 

Koçak, “ Eğitime gönderdiğimiz üyelerimiz 'Sendikal İlişkiler', MEV Eğitim Uzmanlarından 'İnsan İlişkileri ve İletişim', 'Toplam Kalite Yönetimi', 'Uzlaşma Teknikleri', 'Atatürkçülük', 'Endüstri İlişkileri', 'İş Hukuku', 'Genel Ekonomi', ‘Motivasyon’,'Sigaranın Zararları' konularında eğitim alacaklar. Çağdaş sendikacılıkta öncü Türk Metal Sendikası Genel Başkanımız Uysal Altundağ’a, değerli genel merkez yöneticilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Haber/Semih SARMA 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10