Turizm Haftası Tekirdağ’da çelenk sunma töreni ile başladı

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan ve bu yıl 48’incisi düzenlenen Turizm Haftası Tekirdağ’da çelenk sunma töreni ile başladı.

15.04.2024 15:12:00 0
Turizm Haftası Tekirdağ’da çelenk sunma töreni ile başladı

Tarihi Tekirdağ Valiliği önünde bulunan Atatürk Anıtı’nda düzenlenen Çelenk Sunma Törenine; Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. 

 

 

ÇELENK SUNULDU 

 

Çelenk sunma töreni İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başladı. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu. Tören İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu’nun günün anlam ve önemine ilişkin konuşması ile devam etti. 

 

 

ÜÇ KEMALLER DİYARI TEKİRDAĞ'IMIN "TURİZM HAFTASI" KUTLU OLSUN

 

Daha sonra konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, “Turizmin, farklı dil, din, ırk ve kültüre sahip insanların birbirlerini daha yakından tanıma şansı yakalamasına imkan sağlayarak, dostluk ve sevgi duygularının insanlar arasında gelişmesine önayak olması ve bu sayede dünya barışı ve huzurunun korunmasına katkı sağlaması dolayısıyla ulusal anlamda da turizmin gelişimine daha yüksek bir seviyede önem vermeli ve politikalar geliştirmeliyiz. Güzel ülkemizin dört bir yanına ve Üç Kemaller Diyarı Tekirdağ'ımın "Turizm Haftası" kutlu olsun” dedi. 

 

Haber / Semih SARMA 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10