Vali Soytürk ilçe ziyaretlerine Hayrabolu ile devam etti

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Hayrabolu’da bir dizi ziyarette bulundu. Vali Soytürk ziyaretleri kapsamında Hayrabolu’nun İlyas Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek sorun, talep ve beklentilerini dinledi.

Hayrabolu 8.09.2023 13:49:00 0
Vali Soytürk ilçe ziyaretlerine Hayrabolu ile devam etti

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Hayrabolu ziyaretleri kapsamında ilk olarak Hayrabolu Kaymakamlığını ziyaret etti.

KAYMAKAM FIRAT’TAN BİLGİ ALDI

Vali Soytürk, Hayrabolu Kaymakamı Eyüp Fırat, Hayrabolu Belediye Başkanı Dr. Osman İnan ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. Ardından Kaymakamlık makamına geçen Vali Soytürk, Kaymakam Fırat’la bir süre görüşerek Hayrabolu ve ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

MUHARİP GAZİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ 

Soytürk, daha sonra Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilciliğini ziyaret etti. Ziyarette Vali Soytürk, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Gazi Ali Güz ve Gazi Ekrem Öztemel’in hal ve hatırlarını sorarak bir süre sohbet etti.

ESNAF İLE BİR ARAYA GELDİ 

Vali Recep Soytürk, Muharip Gaziler Derneği ziyaretinin ardından Hayrabolu ilçe merkezindeki esnafları ziyaret etti. Esnaflarla bir süre sohbet eden Vali Soytürk, bol ve bereketli kazançlar diledi.

BAŞKAN İNAN’I ZİYARET ETTİ 

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, daha sonra Hayrabolu Belediyesini ziyaret etti. Ziyarette Hayrabolu Belediye Başkanı Dr. Osman İnan’la bir süre görüşen Vali Soytürk, Hayrabolu Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ 

Vatandaşla Buluşma Toplantıları kapsamında Hayrabolu’nun İlyas Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Soytürk, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek,  sorun, talep ve beklentilerini dinledi. Çözüm için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.

YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI 

Hayrabolu’da yapımı devam eden Millet Bahçesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali Soytürk, yetkililerden bilgi aldı. 36 bin 840 metre alana sahip Millet Bahçesi’nde kıraathane, basketbol sahası, tematik bahçe, çocuk oyun alanı, spor alanı, oturma alanları, bisiklet ile yürüyüş yolu ve otopark yer alacağı belirtildi. 

TARLA GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ 

Tarım ve Orman Bakanlığı ve Trakya Kalkınma Ajansı destekleriyle çiftçilere dağıtılan yerli ve milli ayçiçeği tohumlarının verimini yerinde görmek için Yerli ve Milli Hibrit Ayçiçeği Tarla Günü Etkinliği düzenlendi. Hayrabolu’da düzenlenen etkinliğe; Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ün yanı sıra Hayrabolu Kaymakamı Eyüp Fırat, Hayrabolu Belediye Başkanı Dr. Osman İnan, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Tarım ve Orman Müdürü Oktay Öcal, ilçe protokolü ve çiftçiler katıldı.

 

AYÇİÇEĞİ HASADI YAPTI

Etkinlikte, Tarım ve Orman Müdürü Oktay Öcal ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin bir konuşma yaparak ekimi yapılan yerli ve milli hibrit ayçiçeği hakkında bilgiler verdiler. Yerli ve milli ayçiçeği tohumunu tarlasına eken çiftçilere teşekkür ettiler. Konuşmaların ardından Vali Soytürk biçerdöveri kullanarak ayçiçeğinin hasadını yaptı. 

MAHALLELİLERİN TALEPLERİNİ DİNLEDİ 

Valisi Recep Soytürk, Vatandaşla Buluşma Toplantısı kapsamında Hayrabolu’nun Kutlugün Mahallesi’nde mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Düzenlenen toplantıda mahalle sakinleri ile bir süre sohbet eden Vali Soytürk, sorun, talep ve beklentilerini dinleyerek not aldı. Çözüm için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10