Vali Soytürk, şehit ailesini ve Kıbrıs Gazisi Emin Aktaş’ı ziyaret etti

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Süleymanpaşa’da Kıbrıs Gazisi Emin Aktaş’ı ve 7 Ocak 2003 tarihinde Mardin Nusaybin’de Şehit olan TSK personeli Gökmen Yavuz’un ailesini ziyaret etti.

25.04.2024 11:41:00 0
Vali Soytürk, şehit ailesini ve Kıbrıs Gazisi Emin Aktaş’ı ziyaret etti

Vali Soytürk, Süleymanpaşa ziyaretleri kapsamında ilk olarak Kıbrıs Gazisi Emin Aktaş’ı ziyaret etti.

 

SAVAŞ ANILARINI DİNLEDİ 

 

Ziyaret sırasında Vali Soytürk, Kıbrıs Gazisi Aktaş’ın hal ve hatırını sorarak yakından ilgilendi. Gazi Aktaş’tan Kıbrıs Savaşı anılarını dinledi. Ardından Kuran-ı Kerim okunarak Şehitlerimiz ve Gazilerimiz için dua edildi. Vali Soytürk’e ziyaretleri sırasında Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Hüseyin Özdemir eşlik etti.

 

 

ŞEHİDİMİZİN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ 

 

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk ve Eşi Nurdan Soytürk, Süleymanpaşa ziyaretleri kapsamında 7 Ocak 2003 tarihinde Mardin Nusaybin’de Şehit olan TSK personeli Gökmen Yavuz’un ailesini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Vali Soytürk, Şehit Ailesi ile yakından ilgilenerek hal ve hatırlarını sordu. Şehidimizin hayat hikayesini dinleyerek hayırla yad etti. Ardından ziyarette Kuran-ı Kerim okunarak dua edildi. Ziyarette konuşan Vali Soytürk, “Şehitlerimizin bize emaneti olan Şehit Ailelerimizin her daim yanında olduk ve yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Vali Soytürk ve Eşi Nurdan Soytürk’e ziyaretleri sırasında Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Hüseyin Özdemir eşlik etti.

 

Haber / Semih SARMA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10