Vali Soytürk’ten 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, “Bizler millet olarak işçinin, çalışanın hakkını alın teri kurumadan vermenin kutsiyetine inanan bir kültürün mensuplarıyız.

30.04.2024 12:12:00 0
Vali Soytürk’ten 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı

Bu sebeple, devlet olarak çalışanlarımızın her konuda destekçisi olmayı sürdürmekteyiz” dedi. 

 

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

 

“ÖNEMLİ ROL OYNUYORLAR”

 

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün iş ve çalışma hayatındaki çeşitli sorunların dile getirilmesi, çözüm önerilerinin ortaya konulması amacıyla kutlandığını ifade eden Vali Soytürk, “İşçilerimiz, emek ve alın terleriyle ülkemizin büyümesi, gelişmesi ve hedeflerine ulaşmasında önemli rol oynamaktadır. İşçi ve diğer çalışanlarımızın çabaları sayesinde ülkemizin refah düzeyi artmakta, vatandaşlarımız daha iyi şartlarda hayatını sürdürmektedir” dedi. 

 

EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLU OLSUN 

 

Soytürk, “Bizler millet olarak işçinin, çalışanın hakkını alın teri kurumadan vermenin kutsiyetine inanan bir kültürün mensuplarıyız. Bu sebeple, devlet olarak çalışanlarımızın her konuda destekçisi olmayı sürdürmekteyiz. Bu vesileyle, üretimin en önemli unsuru olan kamu ve özel sektörde görev yapan tüm işçi kardeşlerimizin “Emek ve Dayanışma Günü”nü kutluyor; aileleriyle birlikte sağlıklı, başarılı ve mutlu bir hayat diliyorum” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Sevay SÖNMEZ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10